Ježek Sonic nabírá rychlost. Předběhne v pokladnách Detektiva Pikachu?

Ježek Sonic nabírá rychlost. Předběhne v pokladnách Detektiva Pikachu? | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Pusťte si nové klipy a zejména Super Bowl Spot, v němž vystupuje řada známých sportovců.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Ježek Sonic (Sonic the Hedgehog) již za dva týdny vtrhne do amerických kin (k nám dorazí o týden později), aby započal svoji pouť za finančním úspěchem. A že to bude potřeba, neboť redesign oblíbené videoherní postavičky nějakou tu kačku spolknul, tudíž studio Paramount Pictures očekává, že jim to modrý rychlík vynahradí v pokladnách kin. Při premiérovém víkendu na to bude mít čtyři dny, jelikož v pátek a v pondělí mají Američané volno (Valentýn + Presidents Day). První odhady tržeb vypadají solidně. Sonic by mohl z amerických kin údajně vytřískat něco mezi 41 a 47 miliony dolarů. Rozpočet se pohybuje kolem 95 mega, avšak zcela určitě v něm nejsou započteny náklady na propagaci. Rozjezd kolem 50 míčů by tak Paramountu vážně bodl.

Spekuluje se o tom, zda předchozí kontroverze kolem vzhledu hlavní postavičky a následný redesign filmu paradoxně nepomohou, protože projektu zajistily spoustu publicity. A jak dobře víme, i špatná reklama může znamenat v konečném účtování lepší výsledek. Jen pro srovnání se můžeme podívat na premiérový víkend podobně laděného snímku Pokémon: Detektive Pikachu. Otvírák jemně překročil hranici 54 milionů, aby pokémoní taškařice nakonec zapsala více než 430 mega z celého světa (144 míčů z USA). Sonic bude o těžce vydělané dolary amerických filmových fandů bojovat s hororovým thrillerem Fantasy Island a romancí The Photograph.

V galerii můžete očíhnout nové plakáty. A teď už si můžete pustit slíbenou upoutávku, kterou studio Paramount připravilo při příležitosti nedělního Superw Bowlu. Ten s sebou každoročně přináší celou hromadu čerstvých filmových ochutnávek a v našem souhrnném článku se dočtete, jaké všechny ukázky na vás čekají letos. Za Super Bowl videem se známými sportovci následuje celá řada dalších ukázek z filmu, tak jestli máte chuť, neváhejte a přehrávejte.

Další kapitola »

Galerie: 10

Ježek Sonic nabírá rychlost. Předběhne v pokladnách Detektiva Pikachu? | Fandíme filmu Ježek Sonic nabírá rychlost. Předběhne v pokladnách Detektiva Pikachu? | Fandíme filmu Ježek Sonic nabírá rychlost. Předběhne v pokladnách Detektiva Pikachu? | Fandíme filmu Ježek Sonic nabírá rychlost. Předběhne v pokladnách Detektiva Pikachu? | Fandíme filmu Ježek Sonic nabírá rychlost. Předběhne v pokladnách Detektiva Pikachu? | Fandíme filmu Ježek Sonic nabírá rychlost. Předběhne v pokladnách Detektiva Pikachu? | Fandíme filmu Ježek Sonic nabírá rychlost. Předběhne v pokladnách Detektiva Pikachu? | Fandíme filmu Ježek Sonic nabírá rychlost. Předběhne v pokladnách Detektiva Pikachu? | Fandíme filmu Ježek Sonic nabírá rychlost. Předběhne v pokladnách Detektiva Pikachu? | Fandíme filmu Ježek Sonic nabírá rychlost. Předběhne v pokladnách Detektiva Pikachu? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest