10 filmů na HBO GO, které jsou lepší než návštěva kina

10 filmů na HBO GO, které jsou lepší než návštěva kina | Fandíme filmu
Máte chuť na nějaký aktuální film a musíte sedět doma? Tady je 10 tipů pro předplatitele HBO Go.
  1. Searching (Pátrání)
  2. The Tale (Příběh)
  3. Crazy Rich Asians (Šíleně bohatí Asiati)
  4. Vox Lux
  5. Brexit
  6. Can you ever forgive me? (Dokážete mi kdy odpustit?)

Crazy Rich Asians (Šíleně bohatí Asiati)

Rodilá Američanka čínského původu a profesorka ekonomiky Rachel Chu (Constance Wu) doprovází svého přítele Nicka Younga (Henry Golding) na svatbu jeho nejlepšího kamaráda v Singapuru. Nadšená ze své první cesty do Asie a zároveň nervózní ze seznámení s Nickovou rodinou, odjíždí Rachel zcela nepřipravená - Nick jí totiž zatajil několik klíčových detailů ze svého života. Nejenže je Nick potomkem jednoho z nejbohatších rodů v Singapuru, ale také je jedním z nejžádanějších partnerů na světě. Přicestovat s Nickem ruku v ruce je trnem v oku nejen žárlivým nápadnicím, ale především Nickově matce Eleanor.

Chyběla vám v kinech už delší dobu nějaká pořádná limonáda? Dejte si Šíleně bohaté Asiaty. Celosvětový hit přináší klasický příběh o prosté dívce, která se musí popasovat s rodinou svého vysněného prince. Kromě zábavných situací a virtuálního cestování do světa luxusu nabízí snímek také zajímavý vhled do světa zazobaných asijských rodů. Constance Wu a Michelle Yeoh v rolích hrdinky a její nastávající macechy jsou skvělé.

Hotel Mumbai

Hotel Mumbai, poutavý příběh o lidskosti a hrdinství, živě líčí události v ikonickém luxusním hotelu Tádž Mahal v indické Bombaji, na který v roce 2008 zaútočila skupina pákistánských teroristů. Mezi oddanými zaměstnanci hotelu jsou proslulý šéfkuchař Hemant Oberoi a číšník (Dev Patel), kteří se v zájmu ochrany hostů rozhodnou nasadit své životy. Před zraky celého světa je zoufalá dvojice (Armie Hammer, Nazanin Bodiadi) nucena učinit nepředstavitelné oběti, aby zachránila své novorozené dítě.

Z filmu podle skutečné události mrazí. Po počáteční vlně násilí následují dlouhé pasáže zdrcujícího napětí, kdy ani nedutáte a čekáte, kdy se všechno zhroutí a ukrytí přeživší taktéž skončí v rukou teroristů. Pokud vám není proti srsti míchat „zábavu“ a skutečné události, zažijete u Hotelu Mumbai pořádný adrenalin.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest