Testament: Do kin se chystá další příběh od autora Ramba

Testament: Do kin se chystá další příběh od autora Ramba | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
David Morrell nazval posledního Ramba ostudným, tak snad bude v tomto případě spokojenější.

Produkční a distribuční společnost Real World Managment chystá filmovou adaptaci románu Testament z roku 1975 z pera Davida Morrella. Ten je znám především díky tomu, že čtenářům představil postavu Johna Ramba v novele First Blood. Na sepsání scénáře byl již najat Ian Jeffers, jenž v minulosti napsal knižní předlohu a spolupracoval na scénáři ke snímku The Grey s Liamem Neesonem v hlavní roli. Rovněž se podílel na tvorbě akčního krimi Rozsudek smrti s Kevinem Baconem.

Testament by měl být survival thriller o obyčejné rodině, jež je nucena prchnout do kruté a nemilosrdné divočiny, neboť jim jde někdo po krku. Produkce se ujmou Roma Roth a Christopher E. Perry, kteří měli v merku práva na Testament takřka dvacet let. Údajně se jedná o výjimečnou a napínavou knihu, jež vás pohltí od první stránky. Taktéž jsou producenti nadšeni, že scénář sepíše právě Jeffers, neboť je dle jejich názoru ideální volbou pro tento typ látky. Sám Morrell je rád, že filmovou adaptaci mají pod palcem tvůrci, kteří sdílí jeho vizi.

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Testament: Do kin se chystá další příběh od autora Ramba | Fandíme filmu Testament: Do kin se chystá další příběh od autora Ramba | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest