The Suicide Squad: DC film od režiséra Strážců Galaxie má dotočeno

The Suicide Squad: DC film od režiséra Strážců Galaxie má dotočeno | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Režisér James Gunn slaví konec natáčení jednoho ze svých nejmilejších projektů. Koukněte na hromadu fotek z natáčení.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

The Suicide Squad, další snímek o týmu komiksových záporáků ve službách dobra, má dotočeno. Oznámil to režisér James Gunn na Instagramu (Dole v galerii můžete vidět fotku). Také k tomu přidal dojemnou zprávu, které prozradil, že krátce před začátkem natáčení mu zemřel otec, krátce před koncem natáčení mu zemřel pes, ale stejně to byla jedna jedna z nejkrásnějších životních pracovních zkušeností, protože všichni kolegové byli naprosto vynikající. Už před několika dny, když se konec natáčení blížil, sdílel Gunn krátké video (viz níže) a na Twitteru dodal, že se fanoušci nemají k postavám příliš vázat, protože velká spousta z nich ve filmu zemře. U spousty z herců přitom pořád tak docela nevíme, koho vlastně ve snímku hrají.

Nathan Fillion v nedávném rozhovoru zpochybnil, že by měl hrát Arm Fall Off Boye, jak se dříve proslýchalo a sám Gunn zpochybnil, že by Steve Agee ve filmu hrál King Sharka. Níže přitom můžete vidět jednu z fotografií z natáčení, na které je vidět, že Agee jednoznačně hraje plně digitální postavu, protože na fotkách z panamských ulic na sobě nosí místo fyzického kostýmu motion-capture úbor. Ostatní protagonisté naopak svoje kostýmy předvedli. Za zmínku stojí především postava Idrise Elby, který sice nevystřídal Willa Smithe v roli Deadshota, ale rozhodně se mu hodně podobá. A také můžeme vidět úplně nový úbor Harley Quinn (Margot Robbie), která se po samostatném dobrodružství opět vrací do spárů Sebevražedného oddílu.

Další kapitola »

Galerie: 2

The Suicide Squad: DC film od režiséra Strážců Galaxie má dotočeno | Fandíme filmu The Suicide Squad: DC film od režiséra Strážců Galaxie má dotočeno | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest