The Suicide Squad obsadil další role, dál loví u Marvelu

The Suicide Squad obsadil další role, dál loví u Marvelu | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
James Gunn hledá představitele dalších rolí hlavně u konkurence.

The Suicide Squad se rýsuje jako zajímavě obsazený kousek. S tím, jak špatně dopadl první Sebevražedný oddíl, totiž James Gunn nenechává nic náhodě a očividně se snaží bandě „napravených” záporáků přinést tolik energie a originality, kolik jen může. K již tak famóznímu hereckému obsazení ve složení Margot Robbie, Idris Elba nebo Viola Davis, se postupně přidávají další zajímaví hráči.

Asi nejznámější novou tváří je Taika Waititi. Toho zná většina lidí hlavně jako režiséra třetího a nově i čtvrtého Thora. Nenechte se tím však zmýlit, Waititi nepostrádá ani herecké zkušenosti, stačí si vzpomenout na starého dobrého Korga a nemusíme se bát, že by se ve filmu nějak ztratil.

Ve filmu si zahraje i Gunnův dlouholetý přítel Nathan Fillion, známý díky seriálům jako Firefly nebo Castle na zabití. Nebude to pak pro něj ani první spolupráce s Gunnem a ani první setkání s DC, Fillion totiž několikrát propůjčil svůj hlas animovanému Green Lanternovi a zahrál si v několika Gunnových filmech. Třeba i v Strážcích Galaxie, akorát o tom většina z vás nejspíš ani nevěděla. Ve filmu se totiž mihl jen krátce a zamaskovaný počítačovými efekty. Konkrétně si zahrál modrého mimozemšťana ve vězení. Ani jeho, ani Waititiho role v The Suicide Squad pak dosud bohužel nejsou známé. 

Známý je naopak už konečně představitel King Sharka. Hlas žraločího hybrida ztvární komik Steve Agee, který se samozřejmě také mihnul v MCU, konkrétně v menší roli ve druhých Strážcích Galaxie.

Na závěr si ůžete pustit scény s Fillionem a Ageem v prvních, respektive druhých Strážcích.

Zdroj: Deadline I, II, III

Galerie: 5

The Suicide Squad obsadil další role, dál loví u Marvelu | Fandíme filmu The Suicide Squad obsadil další role, dál loví u Marvelu | Fandíme filmu The Suicide Squad obsadil další role, dál loví u Marvelu | Fandíme filmu The Suicide Squad obsadil další role, dál loví u Marvelu | Fandíme filmu The Suicide Squad obsadil další role, dál loví u Marvelu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest