Borderlands: Filmovou verzi bláznivé akční videohry natočí Eli Roth

Borderlands: Filmovou verzi bláznivé akční videohry natočí Eli Roth | Fandíme filmu
2K Games
Zobrazit dalších 6 obrázků
Lovci vaultů, připravte se. Chystá se filmové dobrodružství na planetě Pandora od režiséra hororů Hostel.  

Je to pár let, co studio Lionsgate ohlásilo filmovou adaptaci natočenou na motivy populární FPS střílečky Borderlands. Akční videohra s RPG prvky říznuta komiksovou grafikou se loni konečně dočkala vytouženého pokračování. V sérii se setkáváme se skupinkou lovců vaultů (trezorů), kteří na vzdálené planetě Pandora chtějí najít vault s pokročilou mimozemskou technologií. Cesta k jeho získání není jednoduchá, protože se dostávají do křížku jak s místními bandity, tak i s armádou soukromé korporace Atlas, která hodlá trezor získat pro vlastní potřeby.

Ve filmu se na postapokalyptickou Pandoru vydáme pod režijním dohledem Elie Rotha, který je nadšený, že se může ponořit do světa Borderlands a přispět do něj vlastní energií, nápady nebo vizí. Snad z toho nakonec budeme nadšeni i my ostatní, ale je faktem, že jeho jméno velkou důvěru u projektu nebudí. Za sebou má horory Hostel, Green Inferno, thriller Nebezpečné pokušení, kde se nechal Keanu Reeves svádět od dvou krásných psychopatek. Pak natočil remake Přání smrti s Brucem Willisem nebo rodinnou fantasy Čarodějovy hodiny s Jackem Blackem.

Nelze než doufat, že tady mu látka skvěle sedne a zažene všechny pochybnosti. Tomu by mohl pomoct scenárista chválené minisérie Chernobyl Craig Mazin, jenž pro Borderlands napsal nejnovější verzi scénáře. Roth doufá, že vytvoří novou klasiku, kterou si zamilují fanoušci předlohy a zároveň osloví diváky po celém světě. Natáčení začne během roku.

Zdroj: Collider

Galerie: 7

Borderlands: Filmovou verzi bláznivé akční videohry natočí Eli Roth | Fandíme filmu Borderlands: Filmovou verzi bláznivé akční videohry natočí Eli Roth | Fandíme filmu Borderlands: Filmovou verzi bláznivé akční videohry natočí Eli Roth | Fandíme filmu Borderlands: Filmovou verzi bláznivé akční videohry natočí Eli Roth | Fandíme filmu Borderlands: Filmovou verzi bláznivé akční videohry natočí Eli Roth | Fandíme filmu Borderlands: Filmovou verzi bláznivé akční videohry natočí Eli Roth | Fandíme filmu Borderlands: Filmovou verzi bláznivé akční videohry natočí Eli Roth | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest