Duke Nukem: Chystaný film se vidí v Deadpoolovi

Duke Nukem: Chystaný film se vidí v Deadpoolovi | Fandíme filmu
Bohužel jej připravuje člověk, který už dokázal pohřbít filmovou verzi Assassin's Creed.

Duke Nukem 3D pro mě v dětských letech představoval nejlepší počítačovou videohru. Nebylo proto divu, že při oznámení filmové adaptace mi vytanula hromada nostalgických vzpomínek na to, jak jsem u ní strávil předlouhé hodiny. Ale vzpomínání stranou a pojďme do přítomnosti, co se o projektu objevilo nového.

Producentem se stal Jean-Julien Baronnet, jenž už jednu zkušenost s filmem podle videohry má (Assassin’s Creed). Baronnet se Seanem Haranem, který ve vývojářském studiu Gearbox Software zastává funkci viceprezidenta pro rozvoj obchodu, se sešli se scenáristy, aby začali pracovat na filmu Duke Nukem. Haran je přesvědčený, že videoherní hrdina má silný potenciál stát se filmovou postavou. Vidí v něm parodii na akční hrdiny z 80. let a lehce jej přirovnává k Deadpoolovi, co se týče bourání čtvrté zdi. V Dukeově zápolení s dnešními hodnotami, zatímco se snaží zachránit svět, se dá podle Harana najít hodně humoru. S jeho slovy souhlasí i Barronet a dodal, že Duke je přesně ten typ velmi tupé povahy, kterou dnes ve světě potřebujeme. 

Projekt vzniká v partnerské spolupráci studií Gearbox Software a Platinum Dunes Michaela Baye. Dříve bylo připojeno i studio Paramount. John Cena do hlavní role nebyl stále potvrzen, i když by o ni stál a manažerům jeho obsazení v minulosti také nepřišlo jako špatný nápad.

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest