Rychle a zběsile 9: Sada barevných plakátů se staronovými postavami

Rychle a zběsile 9: Sada barevných plakátů se staronovými postavami | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Devátý díl akční série Vina Diesela dostal podivuhodný oficiální název. A je tu první synopse.

Rychlá a zběsilá parta Vina Diesela nedávno vypustila první záběry z filmu, které zastihly Doma, jeho synka a Letty v poklidných chvilkách. Plnohodnotný trailer se dostaví zítra, takže si budeme moct udělat obrázek o tom, jakou přepálenou show na nás série chystá tentokrát. Zatím se objevila sada barevně křiklavých plakátů, které alespoň podle mě nevypadají moc hezky. Když nebudeme posuzovat grafickou stránku, vidíme na nich Diesela, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibsona, Ludacrise a nováčka Johna Cenu.

Vlastního posteru se překvapivě dočkala i Jordana Brewster coby Mia, která se po absenci v Rychle a zběsile 8 do série vrací. Bude tady mít opravdu větší roli, když je její jméno navíc zmíněno i v synopsi filmu? Pořád si tak úplně nedovedeme představit, jak se do dalšího nebezpečného dobrodružství zapojí ona, aniž by u toho byl její manžel Brian (postava ze série odešla, po tom, co zemřel její představitel Paul Walker). Ale třeba Brian chybět nebude. Podle zákulisních drbů by údajně alespoň cameo mít měl. Jestli vás napadá, jak tuhle zapeklitou situaci se ctí vyřešit, dejte vědět v komentářích.

Zmiňovaná oficiální synopse filmu zní následovně: 

Léto je časem pro F9, devátou kapitolu Rychlé ságy, která vydržela skoro dvě desetiletí a utržila víc než pět miliard dolarů po celém světě. Režíroval Justin Lin, který natočil třetí, čtvrtý, pátý a šestý díl série, jež se proměnila v globální trhák s hvězdami Vinem Dieselem, Michelle Rodriguez, Tyresem Gibsonem, Chrisem „Ludacrisem“ Bridgesem, Jordanou Brewster, Nathalií Emmanuel, oscarovou Charlize Theron a oscarovou Helen Mirren.

Jak sami vidíte, zatím toho tvůrci mnoho neprozradili, nicméně jedna věc je po jejím zveřejnění přeci jen jasnější: Studio americkým novinářům potvrdilo, že do zámořských kin skutečně snímek putuje pod názvem F9, popřípadě tedy F9: The Fast Saga.

Malá zajímavost na závěr: Značka Rychle a zběsile neproniknula nejen do videohry nebo seriálu, ale čeká ji také vstup do světa Lega, tak uvidíme, jak bude žlutá verze Vina Diesela vypadat :).

Devátý díl Rychle a zběsile režíruje Justin Lin, scénář napsal Daniel Casey. V hlavních rolích se představí Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, John Cena, Finn Cole, Anna Sawai a Vinnie Bennett. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 21. května 2020.

Zdroje: The Fast Saga Twitter, Slash Film, Movie Web

Galerie: 8

Rychle a zběsile 9: Sada barevných plakátů se staronovými postavami | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: Sada barevných plakátů se staronovými postavami | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: Sada barevných plakátů se staronovými postavami | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: Sada barevných plakátů se staronovými postavami | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: Sada barevných plakátů se staronovými postavami | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: Sada barevných plakátů se staronovými postavami | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: Sada barevných plakátů se staronovými postavami | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: Sada barevných plakátů se staronovými postavami | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest