The Dark Knight Rises: Teaser trailer je tady!

The Dark Knight Rises: Teaser trailer je tady! | Fandíme filmu
V pirátské kvalitě, ale přece.

Po dvou letech čekání jsme se konečně dočkali. Jsou tu další záběry z Nolanovy geniální trilogie. V rozostřeném pirátském videu toho moc vidět není (oficiální verze se snad dočkáme co nejdřív), takže se vám pokusíme tlumočit:

Trailer začíná záběry z minulých dílů, doplňují je mezititulky EVERY HERO HAS A JOURNEY (Každý hrdina má před sebou cestu), EVERY JOURNEY HAS AN END (Každý cesta někde končí). Do toho Ra's al ghul vypráví: If you make yourself more than just a man. If you devout yourself to an ideal. Then you become something else entirely. A legend Mr. Wayne….A LEGEND! (Když ze sebe uděláte víc než člověka, když se oddáte nějakému ideálu, stane se z vás něco úplně jiného pane Wayne. Legenda!) V nemocniční posteli leží komisař Gordon a říká (pravděpodobně Batmanovi): We were in this together, then you were gone…….Now this Evil rises. The Batman…..HAS to come back. (Byli jsme v tom spolu, pak jste zmizel. Zlo je na vzestupu. Batman...se MUSÍ vrátit!). Wayne odpovídá: What if he doesn’t exist anymore? (Co když už neexistuje?). A Gordon: He must, he must (Musí, musí).

Zdaleka nejzajímavější jsou samozřejmě všechny ty rychle střižené ždibíčky, ve kterých není tak úplně jasné, co to vlastně vidíme. Nejzřetelnější je pohled na rozpadající se domy, který známe už z plakátu. Že by to nebyl pouze stylový obrázek, ale výjev ze samotného filmu? Že by destrukce dosahovala až takových měřítek? Uvidíme, pořád záběr působí spíš jako animované logo. Tvář v masce je téměř jistě Bane a klikující postava je buď Bruce, nebo Bane. U šplhání k vrcholku šachty si nejsem jistý, zda jde o nový záběr, anebo je to objevování netopýřích jeskyní z jedničky. Kdo z vás má lepší paměť čtenáři? A zdaleka nejtemnější je záběr ke konci videa, kde Batman před někým ustupuje. Před Banem? Už aby tu byla HD verze! A co se stalo Gordonovi, že leží v nemocnici? Video končí heslem THE EPIC CONCLUSION TO THE DARK KNIGHT LEGEND (Epický konec legendy o Temném rytíři)

Video ke stažení. Pokud autority videa odstraní, dejte vědět v komentářích, seženeme náhradu. 

Temný rytíř povstal

20.07.2012 | USA, Velká Británie
Akční, Krimi, Drama, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest