Bill Murray: Ztráta jednoho z Krotitelů duchů je jedním z motivů nového filmu

Bill Murray: Ztráta jednoho z Krotitelů duchů je jedním z motivů nového filmu | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit dalších 5 obrázků
Komu by rád věnoval třetí "Krotitele" režisér Jason Reitman?

Už několik měsíců máme jistotu, že v nových Krotitelích duchů (Krotitelé duchů: Odkaz) uvidíme řadu herců z prvních dvou filmů. Nyní přinesl magazín Vanity Fair rozhovor s představitelem Venkmana, Billem Murrayem. Ten neposkytl prakticky žádné detaily ohledně své postavy, ovšem prozradil, že to, že je původní parta o jednoho Krotitele kratší, se významně odrazilo ve scénáři. Materiál považuje za kvalitně napsaný a zpracovaný. Dostaneme prý emotivní příběh, kde bude kladen důraz na rodinu. Nepochybuje o tom, že to bude fungovat. A když už podobně pozitivní poznámku utrousí takový často politicky nekorektní svéráz, jakým je Murray, zřejmě se opravdu máme na co těšit.

O vzniku filmu se rozpovídal i režisér Jason Reitman, jehož otec Ivan seděl na režijní sesli při natáčení jedničky a dvojky. Jason v interview uvedl, že regulérní trojku by chtěl věnovat právě tátovi. "Všichni dobře víme, jaké to je, když nám rodiče vyprávějí příběhy. Já jsem poctěn, že mám šanci povědět otci též jednu takovou historku na oplátku a navíc ze světa, který on sám přivedl k životu." Současně dodal, že jakmile pomyslel na to, že by natočil další Krotitele duchů, vždy mu mysl zahltila představa dvanáctileté holčičky držící protonovou zbraň (batoh). A tuhle ideu nedokázal vyhnat z hlavy. Vzrušovala ho myšlenka na to, jaké by to bylo najít ve sklepě u prarodičů protonovou zbraň. Takový nález by naprosto změnil to, kým jste a jaká dobrodružství vás v budoucnu čekají.

Tyhle vyjádření přesně zapadají do informací, které o příběhu zatím máme. V centru pozornosti mají být nové mladé postavy. Ústřední dívčí hrdinku, která Reitmanovi dala nápad na celý scénář, si střihne McKenna Grace, jež se objevila v Captain Marvel jako malá Carol a zahrála si též v seriálech The Haunting of Hill House nebo Designated Survivor. Podle režiséra je Grace ohromná fanynka frančízy a ze zisku role byla hodně nadšená. Ostatně, v galerii si můžete prohlédnout, jak jště před obsazením do filmu šla za Krotitelku na Halloween. Jejího bratra ztvárnil Finn Wolfhard z hororového hitu To nebo seriálu Stranger Things a jejich mámu pak Carrie Coon ze Zmizelé či Pozůstalých. Jak přesně do vyprávění zapadnou původní postavy z osmdesátkových filmů se pravděpodobně dozvíme až v kině, což je jen dobře.

V galerii koukněte na nové fotky z filmu.

Krotitelé duchů: Odkaz (Ghostbusters: Afterlife) pojednávají o rodince, která se ve finanční nouzi přestěhuje do poděděného starého domu uprostřed ničeho. Tam zjišťuje, že dědeček býval krotitelem duchů (ze slavných filmů z 80. let), což se bude brzy hodit, protože v městečku se začínají dít nadpřirozené věci. V hlavních rolích hrají Carrie Coon, McKenna Grace, Finn Wolfhard, Paul Rudd, Logan Kim či Bokeem Woodbine. Z původních filmů se vracejí Sigourney Weaver, Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson a Annie Potts. Režíruje a scénář napsal Jason Reitman. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 9. 7. 2020.

Zdroje: CBM, MW, VF

Galerie: 6

Bill Murray: Ztráta jednoho z Krotitelů duchů je jedním z motivů nového filmu | Fandíme filmu Bill Murray: Ztráta jednoho z Krotitelů duchů je jedním z motivů nového filmu | Fandíme filmu Bill Murray: Ztráta jednoho z Krotitelů duchů je jedním z motivů nového filmu | Fandíme filmu Bill Murray: Ztráta jednoho z Krotitelů duchů je jedním z motivů nového filmu | Fandíme filmu Bill Murray: Ztráta jednoho z Krotitelů duchů je jedním z motivů nového filmu | Fandíme filmu Bill Murray: Ztráta jednoho z Krotitelů duchů je jedním z motivů nového filmu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest