Krotitelé duchů 3: Staří herci ještě jednou potvrzují návrat a koho hraje Paul Rudd

Krotitelé duchů 3: Staří herci ještě jednou potvrzují návrat a koho hraje Paul Rudd | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Kteří z původních představitelů mají účast v novém filmu již stoprocentně jistou?

Když přišlo na začátku roku oficiální oznámení, že dostaneme nové Krotitele duchů, kteří budou navazovat na původní dva filmy z 80. let, vyvolalo to velkou vlnu nadšení, zároveň ale spoustu otázek. Zanedlouho po oznámení chystaného snímku jsme se dozvěděli, že v centru má být parta mladších protagonistů, přičemž o původních představitelích se nemluvilo, a když už náhodou ano, tak spíše velmi neurčitě. Trochu světla přinesla na scénu před pár měsíci Sigourney Weaver (Dana Barrett), která pronesla, že se těší, až se znovu setká ve filmu se starou partou. Oficiální prohlášení nicméně stále nikde nebylo.

Potvrzené informace dostáváme až nyní, kdy se konečně dozvídáme, koho z původních představitelů určitě uvidíme. Svou účast ve filmu potvrdil nejprve Ernie Hudson (Dr. Winston Zeddmore), který ve svém videu na cameo.com uvedl, že je zrovna uprostřed natáčení. Zanedlouho poté potvrdil svoji účast i Dan Aykroyd (Dr. Raymond „Ray“ Stantz) prostřednictvím vysílání v rádiu, kde byl zrovna hostem. Zároveň máme ve filmu čekat také Annie Pots, která v prvních dvou filmech ztvárnila asistentku Janine Melnitzovou.

Postavy Winstona a Raye tak máme již stoprocentně jisté a díky zmíněnému staršímu příspěvku Sigourney Weaver můžeme zřejmě počítat i s ní. Zbývá nám tedy ještě potvrdit (či naopak vyvrátit) účast Ricka Moranise (Louis Tully), ale především také Billa Murrayho, který ztvárnil Petera Venkmana (pátý představitel Harold Ramis, který ztvárnil Dr. Egona Spanglera, už bohužel není několik let mezi námi).

Kromě účasti původních herců dostáváme také informaci o tom, koho si ve filmu zahraje Paul Rudd, známý především jako Ant-Man z marvelovských filmů. O roli Paula promluvil Ivan Reitman, který první dva filmy režíroval a chystaný snímek produkuje. Paul Rudd má ve filmu ztvárnit seismologa, který přijede do malého městečka (kde se má většina filmu odehrávat) kvůli velice podivným zemětřesením, ke kterým na tomto místě v nedávné době došlo. Můžeme očekávat, že se jeho cesta následně protne s ústřední filmovou rodinou, kterou budou tvořit Mckenna Grace (Captain MarvelAnnabelle 3), Carrie Coon (Pozůstalí) a Finn Wolfhard (Stranger ThingsTo).

Na úplný závěr přikládáme video o připravované remasterované verzi hry Ghostbusters: The Video Game, která má v nové podobě vyjít již za pár týdnů. Hra byla původně vydána před deseti lety a fanoušky byla přijata velice pozitivně už jen kvůli tomu, že postavy namluvili všichni původní představitelé, včetně dnes již zesnulého Harolda Ramise. Spolu s povedeným příběhem tak většina fanoušků považuje toto pokračování v herní podobě jako takový "neoficiální třetí díl" série. Samotná remasterovaná verze pak vypadá velmi slibně, pokud jste tedy původní verzi hráli, nebo naopak ne, ale patříte k velkým fanouškům Krotitelů duchů, můžete se na remasterovanou verzi začít těšit, jelikož vyjde už 4. října.  

Zdroje: slashfilm.com, bloody-disgusting.com, comingsoon.net, bloody-disgusting.com

Galerie: 6

Krotitelé duchů 3: Staří herci ještě jednou potvrzují návrat a koho hraje Paul Rudd | Fandíme filmu Krotitelé duchů 3: Staří herci ještě jednou potvrzují návrat a koho hraje Paul Rudd | Fandíme filmu Krotitelé duchů 3: Staří herci ještě jednou potvrzují návrat a koho hraje Paul Rudd | Fandíme filmu Krotitelé duchů 3: Staří herci ještě jednou potvrzují návrat a koho hraje Paul Rudd | Fandíme filmu Krotitelé duchů 3: Staří herci ještě jednou potvrzují návrat a koho hraje Paul Rudd | Fandíme filmu Krotitelé duchů 3: Staří herci ještě jednou potvrzují návrat a koho hraje Paul Rudd | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest