Krotitelé duchů 3: V centru nového příběhu bude malá holka. A zkusí film "oživit" Harolda Ramise?

Krotitelé duchů 3: V centru nového příběhu bude malá holka. A zkusí film "oživit" Harolda Ramise? | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Nový režisér děkuje dámským Krotitelům z roku 2016 a znovu naznačil, že by se měli vrátit původní herci ze starých filmů.

Krotitelé duchů začátkem června připravili sraz pro fanoušky, kde mimo jiných vystoupil také Jason Reitman, režisér chystaného Ghostbusters filmu, který bude navazovat na původní dva snímky, jež natočil v 80. letech jeho otec Ivan. Mladší režisér vysvětlil, co přesně jej k natáčení vedlo:

„Chtěli jsme natočil milostnou serenádu původnímu filmu. A je to příběh, který jsem…znovu opakuji, že jsem nečekal, že budu točit nové Krotitele duchů. Myslel jsem si, že budu nezávislák, co točí film pro festival v Sundance. A pak mě napadla jedna postava. Byla to dvanáctiletá holka. Nevěděl jsem kdo to je a proč se mi objevila v hlavě, ale představoval jsem si ji s protonovým batohem v ruce. A tak jsem napsal příběh. Začal se formovat vlastně už před několik lety. Začal jsem od té holky a najednou vyprávěl o celé rodině. A postupně se mi vyjevoval celý film, který jsem prostě potřeboval napsat, potřeboval natočit.“

Reitman dále prozradil, že se film odehrává na novém místě a pojednává o nových postavách. Za to poděkoval Paulu Feigovi, který natočil dámské Krotitele duchů z roku 2016 a podle Jasona ukázal, že je možné úplně nové krotitelské příběhy točit. Nové postavy mají být nějakým způsobem propojené s těmi původními, ale na začátku příběhu to nevědí. Pokud jde o zasazení původních postav do děje (Sigourney Weaver jej nedávno zdánlivě potvrdila), tam Reitman zůstával tajemný a nechtěl nic konkrétního odhalit, ale připustil, že čtyři herci z původních filmů (Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson a Sigourney Weaver) četli scénář.

V centru pozornosti nicméně skutečně mají být postavy nové. Ústřední dívčí hrdinku, která Reitmanovi dala nápad na celý scénář, hraje McKenna Grace, kterou jsme mohli čerstvě vidět v Captain Marvel jako malou Carol, brzy se ukáže v Annabelle 3, ale vystupovala také v seriálech The Haunting of Hill House nebo Designated Survivor. Podle režiséra je Grace ohromná fanynka Krotitelů duchů, a když byla obsazená, měla hodně emotivní reakci. Ostatně, její zápal potvrzuje i titulní fotografie. Je z Halloweenu 2017, kdy se McKenna převlékla za Venkmana. Jejího bratra hraje Finn Wolfhard z To nebo Stranger Things, jejich mámu pak Carrie Coon ze Zmizelé či Pozůstalých.

Reitman také na akci prezentoval dosud neviděné a alternativní záběry z původních Krotitelů, které si můžete přehrát níže (jsou v časech 1:23, 5:19, 13:12, 18:23, 20:29). Režisér dodal, že staré záběry potřebovali najít z důvodů, které zatím nemůže odhalit. Začaly se tak objevovat spekulace, jestli náhodou filmaři nepotřebují co nejvíc záběrů zesnulého Harolda Ramise, aby mu nějakým způsobem mohli v novém filmu vzdát hold. Ale to je zatím spekulace. Užijte si vystříhané scény:

Zdroje: McKenna Grace, Cinemablend, Slashfilm

Galerie: 2

Krotitelé duchů 3: V centru nového příběhu bude malá holka. A zkusí film "oživit" Harolda Ramise? | Fandíme filmu Krotitelé duchů 3: V centru nového příběhu bude malá holka. A zkusí film "oživit" Harolda Ramise? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest