Birds of Prey: Hudební trailer a předpověď úvodních tržeb

Birds of Prey: Hudební trailer a předpověď úvodních tržeb | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Jak vypadají odhady tržeb pro očekávanou dámskou týmovku?

Premiéra komiksovky Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn), v níž se Harley Quinn v podání Margot Robbie odpoutá od Jokera a spojí síly s dalšími hrdinkami, aby společně zachránily malou dívku z rukou obávaného narcistického padoucha jménem Black Mask, se neodvratně blíží. I proto propagační kampaň nesundává nohu z plynu, když nám Warneři servírují jednu ukázku za druhou. Tentokrát tu máme našlapaný hudební trailer, který dává poměrně jasnou představu o tom, na co se bude v očekávaném snímku režisérky Cathy Yan trsat a vraždit. Opět to celé vypadá jako solidní a trošku psychoušská zábava, přičemž obecně lze trailerovou kampaň Birds of Prey pochválit. Studio evidentně ví, jaké skupiny fanoušků chce primárně oslovit. Jak kvalitní biják si pro nás tvůrci připravili, o tom se přesvědčíme už 6. února 2020.

Minulý týden se vyjma nové ukázky a TV spotů objevil taktéž odhad tržeb. Momentálně se počítá s otvírákem někde v rozmezí 49 a 55 milionů dolarů, což by pro snímek s rozpočtem zhruba 100 mega (mluví se o 97) nebyl vůbec špatný výsledek. Současně se odhady každým týdnem zvyšují, neboť hlavní cílovkou jsou mladé dívky a ženy, jež obvykle nemívají o návštěvě kina jasno měsíce dopředu. Ostatně i to je důvod, proč Warneři vydávají ukázky typu "hudební trailer", jelikož dobře vědí, že tímto způsobem nejlépe nalákají mladší věkové skupiny (zejména cílí na diváky pod 25 let). Lze tedy očekávat, že otvírák ještě nabobtná.

Nezapomeňte se podívat do galerie, kde najdete nové plakáty a několik čerstvých fotek z filmu.

Znáte pohádku o policajtce, ptáčkovi zpěváčkovi, psychopatce a mafiánské princezně? Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) je zvrácený příběh vyprávěný z pohledu samotné Harley způsobem, jakým ho může vyprávět jen ona. Když hanebně narcistický gothamský padouch Roman Sionis, a jeho pravá ruka Zsasz, vyhlásí odměnu za mladou dívku jménem Cass, město se obrátí vzhůru nohama při pátrání po ní. Cesty Harley, Huntress, Black Canary a Renee Montoyi se střetnou a nezvyklá čtveřice nemá jinou možnost než se Sionisovi postavit.

V hlavní roli se vrací Margot Robbie jako Harley Quinn, režíruje Cathy Yan, scénář napsala Christina Hodson. Robbie produkuje. Datum české premiéry bylo stanoveno na 6. února 2020.

Zdroj: BN

Galerie: 6

Birds of Prey: Hudební trailer a předpověď úvodních tržeb | Fandíme filmu Birds of Prey: Hudební trailer a předpověď úvodních tržeb | Fandíme filmu Birds of Prey: Hudební trailer a předpověď úvodních tržeb | Fandíme filmu Birds of Prey: Hudební trailer a předpověď úvodních tržeb | Fandíme filmu Birds of Prey: Hudební trailer a předpověď úvodních tržeb | Fandíme filmu Birds of Prey: Hudební trailer a předpověď úvodních tržeb | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest