Birds of Prey: Dámská týmovka představila sérii malovaných plakátů a na CCXP se objevil nový trailer

Birds of Prey: Dámská týmovka představila sérii malovaných plakátů a na CCXP se objevil nový trailer | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 11 obrázků
První diváci také viděli úvodní scénu filmu, který slibuje drsnou holčičí zábavu v ujeté verzi města Gotham.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Dámská delegace v čele s Margot Robbie vyrazila na brazilský Comic-Con známý jako CCXP, aby tam prezentovala Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn). Samotný panel neměl příliš velkou hodnotu. Šlo o tradiční směs nicneříkajících propagačních floskulí, které ještě víc rozmělňoval frenetický řev vášnivých brazilských fanoušků a jazyková bariéra, která občas panovala mezi herečkami a moderátorkou. Nejpodstatnější výstupy z Brazílie tak jsou dva. Jedním je sada plakátů, kterou najdete dole v galerii. Na jednotlivých posterech, které se tváří jako malby, jsou vyobrazené jednotlivé hrdinky i oba záporáci a dohromady se spojují jednotlivé listy v celistvý banner.

Druhým klíčovým bodem programu byla videa, která byla v Brazílii promítána. Na začátku fanoušci viděli zhruba pět úvodních minut filmu, později se dočkali ještě nového traileru. Ani jedno se zatím bohužel nedostalo ani oficiálně ani neoficiálně online. Pojďme si tedy ukázky zrekapitulovat alespoň pohledem očitých svědků.

Nejprve byl promítaný pětiminutový začátek filmu. Během něj Harley Quinn (Margot Robbie) vypráví o tom, jak se rozešla po událostech Sebevražedného oddílu s Jokerem a postavila se na vlastní nohy. Velice rychle se ukáže, že je Harley nespolehlivý vypravěč, když všechny události vykresluje růžově a samu sebe popisuje neohroženou drsňačku, i když obraz ukazuje, že realita byla maličko odlišná.

Z Jokerova doupěte ji vyhodil nějaký jeho pohůnek a následně se zničená snažila neúspěšně bušit na dveře. Nakonec to vzdala. Pořídila si zoufalý zavšivený byt, kde se akorát znuděně tetuje, hází nožem do terče s Jokerovou fotkou a stříhá si vlasy. Posléze si pořídí svou milovanou hyenu. Když pofidérní původní majitel zvířete navrhuje platbu prostřednictvím sexuální laskavosti, použije jej Harley jako krmivo pro svého nového zvířecího mazlíka.

Další kapitola »

Galerie: 12

Birds of Prey: Dámská týmovka představila sérii malovaných plakátů a na CCXP se objevil nový trailer | Fandíme filmu Birds of Prey: Dámská týmovka představila sérii malovaných plakátů a na CCXP se objevil nový trailer | Fandíme filmu Birds of Prey: Dámská týmovka představila sérii malovaných plakátů a na CCXP se objevil nový trailer | Fandíme filmu Birds of Prey: Dámská týmovka představila sérii malovaných plakátů a na CCXP se objevil nový trailer | Fandíme filmu Birds of Prey: Dámská týmovka představila sérii malovaných plakátů a na CCXP se objevil nový trailer | Fandíme filmu Birds of Prey: Dámská týmovka představila sérii malovaných plakátů a na CCXP se objevil nový trailer | Fandíme filmu Birds of Prey: Dámská týmovka představila sérii malovaných plakátů a na CCXP se objevil nový trailer | Fandíme filmu Birds of Prey: Dámská týmovka představila sérii malovaných plakátů a na CCXP se objevil nový trailer | Fandíme filmu Birds of Prey: Dámská týmovka představila sérii malovaných plakátů a na CCXP se objevil nový trailer | Fandíme filmu Birds of Prey: Dámská týmovka představila sérii malovaných plakátů a na CCXP se objevil nový trailer | Fandíme filmu Birds of Prey: Dámská týmovka představila sérii malovaných plakátů a na CCXP se objevil nový trailer | Fandíme filmu Birds of Prey: Dámská týmovka představila sérii malovaných plakátů a na CCXP se objevil nový trailer | Fandíme filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest