Birds of Prey: Nový trailer vás dokonale roztančí

Birds of Prey: Nový trailer vás dokonale roztančí | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Hudba, neony, obří palice a parta ostřílených holek. To všechno slibuje blížící se novinka s Margot Robbie.

Kde se vzal, tu se vzal, objevil se nový trailer očekávané komiksovky Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn). Tu uvidíme už za necelý měsíc, takže pro finální upoutávku vlastně byl nejvyšší čas. Z toho co vidíme, se zdá, že jde o to samé video, které dosud měli příležitost vidět pouze fanoušci na brazilském comic-conu CCXP. Teď je trailer venku a musí se nechat, že sám o sobě je solidním kusem kreativní práce. Upoutávka je skvěle sestříhaná na roztančenou hudbu. Každý další pohyb v každém dalším střihu, jako by byl navázáním na předchozí taneční kroky. Tohle by musela ocenit i porota StarDance. Gotham je v upoutávce pulzující, živé město plné barev. Možná si jej tvůrci zpracovali po svém, možná vše vidíme přes růžové brýle Harley Quinn (Margot Robbie), která je připravená příběh svého osamostatnění od Jokera vyprávět tak jak jej ve své bláznivé hlavě cítí. Každý záběr má šmrnc, nechybí divoká móda, girl power, smysl pro humor a šťavnatá akce, taktéž sestříhaná do rytmu hudby.

Pokud trailery neklamou tělem, tak by nás v únoru mohl čekat vážně zábavný zážitek. Jasně, trailery na Suicide Squad (kde se postava Harley objevila poprvé) také působily hodně dobře, a pak snímek velkou část diváků zklamal. Musíme však doufat, že tohle bude úplně jiný případ.

Znáte pohádku o policajtce, ptáčkovi zpěváčkovi, psychopatce a mafiánské princezně? Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) je zvrácený příběh vyprávěný z pohledu samotné Harley způsobem, jakým ho může vyprávět jen ona. Když hanebně narcistický gothamský padouch Roman Sionis, a jeho pravá ruka Zsasz, vyhlásí odměnu za mladou dívku jménem Cass, město se obrátí vzhůru nohama při pátrání po ní. Cesty Harley, Huntress, Black Canary a Renee Montoyi se střetnou a nezvyklá čtveřice nemá jinou možnost než se Sionisovi postavit.

V hlavní roli se vrací Margot Robbie jako Harley Quinn, režíruje Cathy Yan, scénář napsala Christina Hodson. Robbie produkuje. Datum premiéry je stanoveno na 7. 2. 2020.

Galerie: 5

Birds of Prey: Nový trailer vás dokonale roztančí | Fandíme filmu Birds of Prey: Nový trailer vás dokonale roztančí | Fandíme filmu Birds of Prey: Nový trailer vás dokonale roztančí | Fandíme filmu Birds of Prey: Nový trailer vás dokonale roztančí | Fandíme filmu Birds of Prey: Nový trailer vás dokonale roztančí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest