Netflix oznámil kompletní filmovou nabídku pro rok 2020

Netflix oznámil kompletní filmovou nabídku pro rok 2020 | Fandíme filmu
Netflix
Nabídka pro rok 2020 je vážně široká a vybrat by si měl opravdu každý.
  1. The Old Guard
  2. Rebecca
  3. I’m Thinking of Ending Things
  4. The Kissing Booth 2
  5. Sergio

Rebecca

Remake napínavého thrilleru z dílny Alfreda Hitchcocka z roku 1940, který si na počátku čtyřicátých let minulého století vysloužil parádních jedenáct nominací na Oscara (proměnil dvě), má pod palcem britský režisér Ben Wheatley. Příběhem z pera spisovatelky Daphne du Maurierové vypráví o mladé ženě, která se vášnivě zamiluje do ovdovělého šlechtice, jehož manželka zemřela za podivných okolností. Po brzké svatbě se přesouvají na panství, respektive honosný zámek, kde však začne na nevěstu působit stísňující atmosféra spojená právě se zesnulou ex. Těšit se můžeme na Armieho Hammera a Lily James.

Hillbilly Elegy

Multigenerační příběh tří členů jedné rodiny z oblasti Appalačského pohoří vyprávěný z pohledu nejmladšího rodinného příslušníka – studenta univerzity Yale, který se vrací do svého zapadlého rodného městečka. Pojednání  o životě v chudých poměrech plném sociálních a ekonomických nerovností a bariér režíruje Ron Howard a v hlavních rolích se představí Amy Adams a Glen Close. Scénář vychází ze stejnojmenného knižního bestselleru z pera J.D. Vance.

Da 5 Bloods

Zatím poslední zářez režiséra Spika Lee sleduje počínání čtyř afroamerických veteránů z Vietnamu, jak se vrací na místo činu, aby našli ostatky jejich velitele a současně se poohlédli po ztraceném pokladu. Hereckému ansámblu vévodí Chadwick Boseman, jemuž budou sekundovat Paul Walter Hauser, Norm Lewis, Delroy Lindo a Jonathan Majors.

To All the Boys: P.S. I Love You

Lara Jean a Peter se konečně rozhoupali a dali se dohromady, ovšem záhy musí čelit problémům s milostným dopisem, jehož příjemce se hlásí o slovo.

Eurovision

Will Ferrell a Rachel McAdams jako ambiciózní muzikanti, jimž je dána příležitost reprezentovat jejich zemi v největší hudební soutěži světa. Mohou tak dokázat, že i ten nejbláznivější sen se může splnit.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest