Birds of Prey: První teaser ukazuje postavy

Birds of Prey: První teaser ukazuje postavy | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
K tomu první fotka od Margot Robbie. Čeká nás celá trilogie filmů s Harley Quinn?

Vypadá to, že natáčení Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) je na spadnutí. Alespoň tak můžeme usuzovat z fotky, o kterou se podělila na Instagramu Margot Robbie a z teaseru, který ukazuje podobu její i dalších postav. Robbie předvedla nový kostým Harley Quinn, ústřední představitelky filmu. Krom toho, že prošla Harley make-overem, na první pohled zaujme především přívěsek na krku. Povšimněte si, že je na něm napsáno „Bruce“. Může to souviset s Brucem Wayneem? Zná Harley Batmanovu identitu? To se asi hned tak nedozvíme a kdo ví, třeba se to nedozvíme nikdy – přívěsek vždycky může být jen easter egg pro pozorné fanoušky. A proč je ve tvaru kostičky? Nejspíš se jedná o psí jmenovku. Fotku najdete dole v galerii a tady je první teaser se všemi ostatními postavami, který si ještě podrobněji rozebereme:

Snímek uvidíme příští rok, a pokud bude úspěšný, nemuseli bychom jeho hrdinky vidět naposledy. Podle The GWW však nemusí nutně přijít klasický sequel, ale raději trilogie filmů s Harley Quinn. Prvním dílem by byly právě Birds of Prey, následovaly by Gotham City Sirens a následně by se oba dámské týmy potkaly ve snímku, který by je postavil proti sobě. Harley Queen by měla být článkem, který obě skupiny propojuje. Celou zvěst ale samozřejmě berte s nadhledem, protože jak víme, výroba filmů je proměnlivý proces a zvlášť DC Films mění svoje dlouhodobé plány prakticky ze dne na den. Co platí dnes, může být zítra úplně jinak.

Na závěr ještě koukněte na Margot Robbie na kolečkových bruslích (bude na nich ve filmu jezdit Harley?) a na Chrise Messinu, který ve snímku hraje Victora Zsasze – kvůli roli se zřejmě obarvil na blond.

V hlavní roli se vrací Margot Robbie jako Harley Quinn, režíruje Cathy Yan, scénář napsal Christina Hodson. Robbie produkuje. Skupina nesourodých žen (Harley Quinn, Huntress, Black Cannary, Rene Montoya ) by se ve snímku měla dát dohromady proto, aby se pokusila zachránit život malé Cassandře. Ta se dostala do hledáčku kriminálního bosse, pravděpodoboně komiksového padoucha Black Mask, který by měl být hlavním záporákem filmu. Datum premiéry je stanoveno na 7. 2. 2020.

Zdroje: Marot Robbie, THE GWW

Galerie: 2

Birds of Prey: První teaser ukazuje postavy | Fandíme filmu Birds of Prey: První teaser ukazuje postavy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest