Billie Eilish má dostat obří částku za dokument pro Apple TV+

Billie Eilish má dostat obří částku za dokument pro Apple TV+ | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Největší hudební hvězda nastupující generace je na scéně už čtyři roky. Blíže ji představí filmový dokument.

Služba Apple TV+ buduje svůj katalog jen pomalu, ale tímhle projektem by zaujmout mohla. Minimálně mladší generaci, pro kterou se zpěvačka Billie Eilish stala hlasem a ikonou. Svérázná dívčina má zajímavý projev a přesnou pěveckou techniku. Je spoluautorkou svých písní, naživo dokáže z davu vyburcovat energii, o jaké si řada zkušenějších kolegů může nechat jen zdát a zakládá si na image, která ze všeho nejvíc říká, že se rozhodně nenechá smýkat nějakými trendy. Obraz mladé Američanky doplňují vizuálně podmanivé videoklipy a ochota hovořit otevřeně o problémech soudobého dospívání. Statusu mezinárodní superhvězda mladá zpěvačka dosáhla v pouhých 17 letech, přičemž na Youtube prorazila už ve 13. Přesto se zdá, že jí sláva nesemlela a stále dokáže zůstat sama sebou.

Někdo by mohl namítat, že točit po čtyřech letech kariéry o libovolném umělci dokument, je brzy, ale u takhle výrazných osobností to prostě neplatí. Kdyby nic jiného, tak zájem bude obrovský. Definitivní dohoda s Apple TV+ ještě není uzavřená, nicméně streamovací společnost za již natočený dokumentární snímek dle dostupných informací nabídla částku v řádech desítek milionů dolarů. Snímek natočil R.J. Cutler, dokumentarista podepsaný pod snímky The World According to Dick Cheney nebo The September Issue. Na závěr si můžete pustit akustické vystoupení Billie Eilish, které se odehrálo v centrále Applu.

Zdroje: Deadline

Galerie: 4

Billie Eilish má dostat obří částku za dokument pro Apple TV+ | Fandíme filmu Billie Eilish má dostat obří částku za dokument pro Apple TV+ | Fandíme filmu Billie Eilish má dostat obří částku za dokument pro Apple TV+ | Fandíme filmu Billie Eilish má dostat obří částku za dokument pro Apple TV+ | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest