The Batman: Robert Pattinson je na kritiku připravený

The Batman: Robert Pattinson je na kritiku připravený | Fandíme filmu
Herecké zkoušky už jsou v plném proudu, natáčení dalšího příběhu Netopýřího muže je za rohem.

Herecké zkoušky chystaného The Batmana jsou v plném proudu. Robert Pattinson v aktuálním interview tvrdí, že zkoušky nemá rád, protože se vždy bojí, že během ostrého natáčení nedokáže podat tak dobrý výkon, jako se mu povedlo při zkoušce a v tu chvíli má problém. Obecně je herec sám k sobě nesmírně kritický a tvrdí, že nemá důvěru ve své schopnosti. Proto, kdykoli se mu podaří získat nějakou vysněnou roli, tak má velkou radost.

Po získání role Batmana měl radost obrovskou. Neví přesně proč, ale s rolí se cítil být spojený a opravdu ji chtěl. Má pocit, že role Batmana vám dává ohromnou sílu, což je přesně ten důvod, proč po ní všichni touží. Pattinson připouští, že i když je pro něj role splněným snem, tak už ho začíná pomalu štvát, že se na ni pořád všichni vyptávají, i když se ještě ani nezačalo točit. Přirovnává to k natáčení série Stmívání. Ta také vycházela z populární předlohy a posléze navazovala na předešlé díly, takže se k ní pojilo větší a větší očekávání. Takže ať už řeknete cokoliv, někdo vám bude nadávat a je úplně jedno, že se ještě ani nenatáčí.

Zrovna u Batmana jsou očekávání opravdu nesmírná, nicméně Robert tvrdí, že je sám sobě vždy tím nejpřísnějším kritikem, takže je mu celkem jedno, co si o něm myslí ostatní.

Natáčení filmu má začít po novém roce a režisér Matt Reeves přislíbil, že příští rok před Vánoci bude mít snímek prezentaci na brazilském Comic-Conu, takže nejpozději do té doby se snad dočkáme první upoutávky, ze které si pomalu začneme formovat obrázek o tom, jak se nakonec Robert s rolí popral.

Titulní obrázek je ilustrační.

Snímek režíruje Matt Reeves a má se odehrávat v době, kdy už je Bruce Wayne nějakou dobu Batmanem a řeší svůj další detektivní případ. Dle neoficiálních zvěstí se má děj odehrávat napříč městem Gotham, který už obývá celá řada klasických Batmanových protivníků. V hlavních rolích vystupují Robert Pattinson, Zoe Kravitz, Paul Dano, Matthew McConaughey, Colin Farrell, Andy Serkis, Jayme LawsonJohn Turturro, Peter Sarsgaard a Jeffrey Wright. Datum premiéry je stanovené na 25. června 2021.

Zdroj: The Guardian

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest