Tenet: Plnohodnotný trailer na špionážní hrátky Christophera Nolana je oficiálně tu

Tenet: Plnohodnotný trailer na špionážní hrátky Christophera Nolana je oficiálně tu | Fandíme filmu
Warner Bros.
Christoper Nolan představuje svůj nejnovější opus, ve kterém kombinuje špionáž a hrátky s časem.

Christopher Nolan je proslulý tajnůstkář. Dosud jsme tak o jeho novince Tenet věděli jen velice málo a všechny upoutávky byly promítány výhradně v kinech a online se dostávaly jen neoficiálně, v nevalné kvalitě. Teď je tu konečně první, celosvětově zveřejněný internetový trailer, který blíže představuje nejnovější Christopherův počin.

I kdybychom snímek brali čistě jako špionážní drama, tak by vypadal slibně. Upoutávka je dramaticky sestříhaná, nabízí řadu impozantních kamerových záběrů a nechybí jí intenzivní napětí. Tvůrcům se daří vytvořit dojem, že v sázce je opravdu mnoho, postavy zažívají urputné momenty, a pokud se podaří hrdinům dosáhnout vítězství, nebude to zadarmo.

Jenže to není všechno. Několik momentů traileru ukazuje, že hrdina má buď nějakým způsobem posunuté vnímání, snímek nabídne surreálný způsob vyprávění anebo nás čekají legitimní hrátky s časem. Loď zdánlivě v moři couvá, havarované auto se „přetočí“ jako na videu zpátky do původního stavu, ačkoliv okolní svět nadále ubíhá kupředu.

Nolan tvrdí, že je Tenet jeho dosud nejambicióznější film a trailer zatím dává velkou naději, že tomu tak skutečně bude.

Tenet je akční velkofilm ze světa mezinárodní špionáže. Natáčí se v sedmi různých zemích na kamery IMAX. V hlavních rolích hrají John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Michael Caine, Kenneth Branagh, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Himesh Patel či Clémence Poésy. Hudbu skládá Ludwig Göransson. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 16. 7. 2020.  Na závěr se ještě mrkněte do staršího článku, kde na vás čekají fotky z natáčení.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest