TOP 10 Nejgooglovanějších filmů a herců roku 2019 - Žebříček vedou Avengers a Joker

TOP 10 Nejgooglovanějších filmů a herců roku 2019 - Žebříček vedou Avengers a Joker | Fandíme filmu
Co filmového letos uživatelé Googlu zdaleka nejvíc hledali v Česku, na Slovensku i ve světě?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3

Pokud se přesuneme ze světa do Česka, tak tady je nepřekvapivě nejvyhledávanějším termínem Karel Gott, který letos ve svých 80. letech zemřel. Hned na druhé příčce žebříčku se však umístil seriál Most, protože vždycky Most! Na pátou příčku obecného žebříčku se díky úspěšnému seriálu dostal Černobyl, na šestce skončil Joker, na sedmičce Nabarvené ptáče Václava Marhoula, na osmičce Thanos a na desítce Avengers: Endgame. Jak tedy sami vidíte, Češi popkulturu googlují víc než cokoliv jiného.

Do desítky nejhledanějších osobností pronikl na osmou příčku herec Jakub Štáfek, na devítku pak Jiřina Bohdalová. Češi také hodně googlovali úmrtí Lukea Perryho (Dylan z Beverly Hills), Jiřího Pomejeho, Vlasty Chramostové a Václava Postráneckého. Mezi nejgooglovanější zahraniční osobnosti se podíval Freddy Mercury, což mohlo souviset s životopisným filmem Bohemian Rhapsody, dále Lady Gaga, což opět mohlo být ovlivněno filmem. Napovídala by tomu i skutečnost, že se v desítce nejhledanějších osobností vyskytuje Bradley Cooper, který spolu s Gaga hrál ve snímku Zrodila se hvězda hlavní role. Micheala Jacksona do žebříčku podle všeho dostalo uvedení dokumentu HBO Leaving Neverland, ve kterém dvě Jacksonovy údajné oběti popisují, jak zpěvák v dětství zneužíval. Čistě filmový žebříček Google pro své ročenky pro Česko nezařadil, zřejmě to v našich končinách nebylo aktuální.

A ze zvědavosti jsme se podívali ještě, co hledali nejvíc naši slovenští čtenáři. V absolutních číslech to „vyhrál“ opět Karel Gott. Mezi dalšími hledanými úmrtími se taktéž umístil Luke Perry, z osobností spojených se světem filmu pak v žebříčku deseti nejhledanějších osobností figurovali Lady Gaga a Bradley Cooper. Další filmové vyhledávání se na Slovensku mezi nejgooglovanější termíny nedostalo. Z toho vyplývá, že Slováci filmové novinky negooglují, ale chodí si je číst rovnou k nám na web ;-) Pokud by vás zajímalo, co si filmoví fandové nejvíc googlovali loni, tady je přehled.

Zdroj: Google

« Předchozí kapitola

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest