TOP 10 Nejgooglovanějších filmů a herců roku 2019 - Žebříček vedou Avengers a Joker

TOP 10 Nejgooglovanějších filmů a herců roku 2019 - Žebříček vedou Avengers a Joker | Fandíme filmu
Co filmového letos uživatelé Googlu zdaleka nejvíc hledali v Česku, na Slovensku i ve světě?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3

Mezi nejvyhledávanější osobnosti se dostal herec Jussie Smollett (především seriál Empire), kterého si však lidé nehledali pravděpodobně pro jeho profesionální kariéru, ale pro velkou kontroverzi, jíž byl součástí. Smolett byl obviněný z toho, že lživě tvrdil, že byl napadený dvěma bělochy. Podle vyšetřovaní šlo z hercovy strany o podvod, u soudu byl však případ uzavřen, když Smolett s prokurátorem uzavřel dohodu. Mezi deset nejhledanějších osobností se dostal také Kevin Hart, u kterého však znovu můžeme diskutovat o tom, zda jej lidé nevyhledávali především proto, že byl součástí vážné dopravní nehody. U Joaquina Phoenixe už je celkem jednoznačné, že se do žebříčku deseti nejvyhledávanějších osob dostal proto, že hrál Jokera. A takhle vypadal čistě žebříček nejvyhledávanějších herců:

  1. Jussie Smollett
  2. Kevin Hart
  3. Joaquin Phoenix
  4. Keanu Reeves
  5. Lori Loughlin
  6. Lauren London
  7. Rami Malek
  8. Erika Sawajiri
  9. Brie Larson
  10. Hirofumi Arai

V žebříčku krom tří zmiňovaných pánů figurují Keanu Reeves, Rami Malek či Brie Larson – tedy typické případy herců, kteří daný rok měli hodně výrazné role. Keanu byl všude (Toy Story 4, John Wick 3, Always Be My Maybe) a mluvilo se o jeho renesanci. Rami vyhrál Oscara a dostal roli bondovského záporáka. A Brie hrála v populárním superhrdinském filmu a hodně se angažovala v otázce lidských práv. Zbylí jsou v žebříčku opět kvůli kontroverzím. Sawajiri byla zatčena pro podezření z přechovávání drog, Arai byl obviněn ze sexuálního napadení, Loughlin byla součástí univerzitního skandálu, kdy skupina boháčů a celebrit platila za prospěch svých dětí, a Lauren London při střelbě v Los Angeles tragicky přišla o dlouholetého partnera.

Mimo tradiční filmové žebříčky zmiňme ještě písničku Shallow od Lady Gaga z filmu Zrodila se hvězda, která byla třetí nejvyhledávanější písničkou roku. Z filmů se v desítce nejvyhledávanějších písní umístily ještě Into the Unknown (Ledové království 2) a Whole New World (Aladin).

« Předchozí kapitola
Další kapitola »

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest