Video dne: Tom Hanks pobaveně sleduje, jak ho soutěžící v televizním pořadu nejsou schopní poznat

Video dne: Tom Hanks pobaveně sleduje, jak ho soutěžící v televizním pořadu nejsou schopní poznat | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Tom Hanks při nedávném rozhovoru nevěřil vlastním očím.

Známý americký herec Tom Hanks se v rámci propagace svého nového filmu A Beautiful Day in the Neighborhood objevil v noční talk show Jimmyho Kimmela. Tradiční rozhovor byl ozvláštněný momentem, kdy Kimmel Hanksovi pustil ukázku z nedávného dílu populárního soutěžního pořadu Jeopardy!. V ní dostala soutěžící otázku ohledně toho, kdo hraje postavu pana Rogerse v novém zmiňovaném hercově filmu. A i když byla otázka doprovázená videem, na kterém byl Hanks jasně poznat, žádný ze tří soutěžících neodpověděl, o jakého herce se jedná.

Hanks na to reagoval nejdříve velmi překvapeně a nevěřícně. „Děláte si srandu!“ zopakoval nahlas několikrát a pak ze srandy dodal: „To je nenapadli ani žádné chybné návrhy?“ Sám Kimmel pak celou situaci s nadsázkou zdůvodnit tak, že ho soutěžící nepoznali, jelikož se mu podařilo ve filmu tak dobře ztvárnit svou roli.

Tom Hanks se v minulosti proslavil svým hereckým výkonem v celé řadě filmů. Získal také dvakrát Oscara, a to v kategorii za nejlepší mužský herecký výkon v hlavní roli za filmy Philadelphia a Forrest Gump. A i když si během své kariéry zahrál řadu různorodých rolí, v nedávném rozhovoru pro NY Times řekl, že si asi nikdy nezahraje záporáka. Jako důvod uvedl, že nikoho neděsí.

Níže si můžete pustit celé Hanksovo vystoupení u Jimmyho Kimmela. V galerii pak najdete fotky z hercovo nového snímku A Beautiful Day in the Neighborhood, který v Česku půjde do kin 5. 3. 2020.

Zdroj: NY Times, foto: Sony Pictures

Galerie: 6

Video dne: Tom Hanks pobaveně sleduje, jak ho soutěžící v televizním pořadu nejsou schopní poznat | Fandíme filmu Video dne: Tom Hanks pobaveně sleduje, jak ho soutěžící v televizním pořadu nejsou schopní poznat | Fandíme filmu Video dne: Tom Hanks pobaveně sleduje, jak ho soutěžící v televizním pořadu nejsou schopní poznat | Fandíme filmu Video dne: Tom Hanks pobaveně sleduje, jak ho soutěžící v televizním pořadu nejsou schopní poznat | Fandíme filmu Video dne: Tom Hanks pobaveně sleduje, jak ho soutěžící v televizním pořadu nejsou schopní poznat | Fandíme filmu Video dne: Tom Hanks pobaveně sleduje, jak ho soutěžící v televizním pořadu nejsou schopní poznat | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest