The Batman: Režisér potvrdil obsazení nového představitele komorníka Alfreda

The Batman: Režisér potvrdil obsazení nového představitele komorníka Alfreda | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Jakým stylem bude nový Batman bojovat a jak by mohl vypadat jeho kostým?

Už delší dobu víme od hollywoodských zpravodajů, že štáb chystané komiksovky The Batman jednal s Andym Serkisem o roli Alfreda, věrného komorníka Bruce Waynea. Režisér Matt Reeves teď čerstvě potvrdil, že Serkis roli skutečně dostal, což doplnil veselým tweetem. V galerii se můžete podívat, jak si Serkise v roli Alfreda představuje populární výtvarník BossLogic.

Nějaké další novinky? Nový představitel temného rytíře Robert Pattinson v rozhovoru uvedl, že Batman možná nebyla jeho vysněná role, za kterou by se vyloženě hnal, ale rozhodně jej lákala a hodně se mu líbí, že si publikum není jeho obsazením jisté a on má příležitost bojovat o to, aby jej získal na svou stranu. Trenér bojových umění Rigan Machado potom prozradil, že Pattinsona kvůli roli učí bojovému umění Jiu-Jitsu. To se zaměřuje na vychýlení protivníka z rovnováhy a jeho rychlé zneškodnění. Učil se jej například Keanu Reeves při přípravě na Johna Wicka.

Vedle oficiálních vyjádření se objevil také nový zákulisní drb, podle kterého by měl mít nový Batman údajně šedo-modrý kostým s bílýma očima. Údajně by ten kostým mohl být příští měsíc představený veřejnosti. Budeme zvědavě vyhlížet, zda se odhalení skutečně dočkáme.

Galerie: 2

The Batman: Režisér potvrdil obsazení nového představitele komorníka Alfreda | Fandíme filmu The Batman: Režisér potvrdil obsazení nového představitele komorníka Alfreda | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest