The Last Stand: Zajímavosti z natáčení

The Last Stand: Zajímavosti z natáčení | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Navíc parádní nový plakát s Arnoldem a rotačákem.

Premiéra „Konečné“ se pomaličku blíží, a tak zahraniční novináři mohli nedávno konečně zveřejnit své dojmy ze zimního natáčení (hotovo bylo v únoru). Potěšující zprávou je, že přesně jak napovídají trailery, točila se většina efektů prakticky, bez masivního využití digitálních triků. Filmaři si opravdu postavily kulisy westernového městečka (viz fotky z natáčení) a Arnold Schwarzenegger i na stará kolena pořád točil značnou část akce osobně. To, že film natáčený „postaru“ ještě neznamená, že to bude suchý patron. Podle producenta Lorenza di Bonaventury máme čekat dost humoru, zhruba ve stylu Smrtonosné zbraně. Pro mladší publikum pak byl do filmu obsazen Johnny Knoxville z Jackass, který si zahraje excentrického chlapíka, jenž vede muzeum zbraní. Právě odut pochází masivní arzenál, který můžete vidět v jednotlivých upoutávkách.

Jak asi víte, snímek natočil jihokorejský režisér Ji-un Kim, který doposud pro Hollywood nepracoval. Kim uvedl, že si svůj styl nemohl samozřejmě přinést z Koreje docela, musel ho snoubit s americkými podklady a vlivy. Režisér použil malířské přirovnání, kdy Amerika přinesla plátno a on na něj následně použil své barvy. Čeká nás tak dost možná zajímavá fúze západu a východu a trailery téhle domněnce dávají zapravdu. Zajímavé je také to, Kim vůbec neumí mluvit anglicky a režírovat může pouze díky dvěma překladatelům! Na závěr přidáváme ještě vydařený plakát.

Zdroje: Collider I, Collider II, The Last Stand Facebook

Galerie: 3

The Last Stand: Zajímavosti z natáčení | Fandíme filmu The Last Stand: Zajímavosti z natáčení | Fandíme filmu The Last Stand: Zajímavosti z natáčení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest