The Last Stand: Stylový plakát

The Last Stand: Stylový plakát | Fandíme filmu
Přinášíme vám parádní plakát k netrpělivě očekávanému akčnímu thrilleru Arnolda Schwarzeneggera. A konečně známe i český název.

Rakouský svalovec se nás už v prvním traileru snažil přesvědčit, že jeho návrat na plátna kin je dobrým nápadem. Ačkoliv se na kalifornském ex-guvernérovi politická kariéra podepsala více, než někteří z nás možná čekali, pořád se The Last Stand řadí k nejočekávanějším projektům roku 2013. Někteří fanoušci mají počin talentovaného režiséra Ji-un Kima na svém must-see-listu dokonce úplně nejvýš. A jelikož propagace je nedílnou součástí filmového průmyslu, objevil se včera na populárním "plakátovém" serveru impawards.com stylový plakát, který umně odkazuje na atmosféru 80s let. Pokud chtěl Arnold přijít s neotřelým posterem, na němž nebude pouze šerif Ray Owens a obrovský nápis "Schwarzenegger is back", pak se mu to určitě povedlo!

Nedávno jsme se také dozvěděli český název, pod nímž vtrhne 31. ledna 2013 předpokládaná akční jednohubka do tuzemských kin. Distributor se rozhodl pro pojmenování Konečná. Jak už to bývá, názor si musí udělat každý sám.

Jak se vám líbí nejnovější plakát a těšíte se, že půjdete do kina na "Konečnou"?

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest