Marvel by se do 10 let rád vytasil s další mega událostí velikosti Endgame

Marvel by se do 10 let rád vytasil s další mega událostí velikosti Endgame | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Jen v roce 2021 uvidíme minimálně 7 různých hraných Marvel projektů, ale to je teprve začátek.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Zní to jako ambiciózní plán. Na jednu stranu je pravda, že už si Marvel udělal jméno, momentálně je na vrcholu a zdá se, že od něj diváci s chutí slupnou cokoliv, co jim naservíruje. Na druhou stranu neustále hrozí, že se zájem publika dříve či později vyčerpá (zvlášť, když množství Marvel obsahu narůstá – jen v roce 2021 dorazí čtyři filmy a tři minisérie) a také o jeho přízeň studio musí bojovat se stále méně a méně známými postavami. Už když Marvel začínal, působily hrdinové jako Iron Man nebo Thor jako druhořadí a poněkud obskurní. A teď se studio musí pokusit získat diváky pro Eternals či Shang-Chiho (na druhou stranu je pravda, Strážci Galaxie byli také hodně zvláštní a ty se prodat podařilo).

Marvel ale ambiciózní být musí. Značka je součástí korporátu Disney, který nepřipustí nic jiného, než poctivé dojení, dokud je kravka ještě hezky tučná a nosná. A pokud tým řídící Marvel chce nadále udržet zájem publika (a vlastně také pro sebe připravit nějakou kreativní výzvu), nelze jinak než snít velké sny a pokoušet se je naplnit. Jestli se to povede i napodruhé, si řekneme za deset let.

« Předchozí kapitola

Galerie: 2

Marvel by se do 10 let rád vytasil s další mega událostí velikosti Endgame | Fandíme filmu Marvel by se do 10 let rád vytasil s další mega událostí velikosti Endgame | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest