Robert Downey Jr.: V nejlepším je potřeba s Marvelem přestat

Robert Downey Jr.: V nejlepším je potřeba s Marvelem přestat | Fandíme filmu
Kevin Feige potvrzuje, že někteří hrdinové svůj příběh v Marvel Universe již brzy zakončí.

Že s námi jednotliví herci nebudou v Marvel Universe navždy, je jasné. Už třeba jen proto, že stárnou. Krom toho mohou přestat být pro diváky atraktivní, jejich výplata může narůst do neúnosné výše nebo mohou zkrátka a dobře oni sami ztratit zájem. Na přímý dotaz většina herců zmíní něco o tom, kdy jim vyprší kontrakt a následně doplní, že co bude pak, se uvidí. Jindy znějí víc unaveně, jako už by v duchu s Marvelem dávno skončili, jindy jsou v rozverné náladě a mluví o tom, že v kostýmu budou nasoukaní tak dlouho, dokud studio a diváci budou mít zájem.

Když byl na něco podobného naposledy dotázán Robert Downey Jr., tak uvedl, že chuť skončit měl už mnohokrát. Už po prvních Avengers měl pocit, že je přece není možné v žádném případě překonat. Pak se ale vždycky objevila nová příležitost nebo výteční noví spolupracovníci, jako třeba režisérské duo bratří Russoů, a Downey měl znovu chuť do práce. Už samozřejmě má vybudované nějaké zázemí, ale v zásadě pokaždé začíná znovu. Důležité však je odhadnout správnou chvíli, kdy skončit, protože nechce zkazit sérii dobrých filmů tím, že natočí o jeden víc, než by bylo zdrávo. S Iron Manem chce skončit zkrátka dřív, než začne být v roli trapný.

Skončí snad už po Avengers 4? Možná. Šéf Marvelu, Kevin Feige, byl před časem otevřeně dotázaný na to, jestli některé hrdiny uvidíme v Avengers 3 a 4 naposledy. Na to Feige odpověděl jednoduché a zřetelné „Ano“. Když se ho pak reportér ptal konkrétně na Downeyho a Chrise Evanse (Captain America), tak už by ředitel podstatně méně konkrétní a přidal pouze obligátní frázi o tom, že ještě zbývá dokončit dva aktuálně chystané filmy. Co bude potom, to se uvidí.

Takže pokud někdo ještě váhal, tak teď to máme černé na bílém. S některými postavami se do roku 2019 vidíme naposledy. Co bude potom? V rámci Marvelu už se dřív mluvilo o předávání superhrdinské identity další postavě, o přeobsazování i o tom, že prázdná místa po starších hrdinech mohou zaplnit hrdinové nastupující. V tenhle moment stále platí, že to Marvel nemusí ještě několik let řešit, alespoň před veřejností. V jiném rozhovoru Feige dokonce uvedl, že studio sice už odhalilo, že chystá Strážce Galaxie 3 a pokračování Spider-Mana: Homecoming, ale jinak doufá, že se maximum dalších informací podaří udržet v tajnosti a další plány odhalí studio teprve po premiéře Avengers 4. Jestli se to skutečně zdaří, čekají na fanoušky Marvelu v roce 2019 Vánoce hned dvakrát :)

Zdroje: Joblo, Dark Horizons, News.com

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest