No Time To Die: Nový plakát s Danielem Craigem a český název nové bondovky

No Time To Die: Nový plakát s Danielem Craigem a český název nové bondovky | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
První plakát s hlavním představitelem oznamuje, že plnohodnotná kampaň filmu pomalu začíná.

Dvacátá pátá bondovka s názvem No Time To Die ukončila na samém konci září své natáčení, které celý štáb pořádně oslavil v jedné italské restauraci. Jelikož je natáčení poslední bondovky Daniela Craiga oficiálně minulostí, začne se velmi brzy rozjíždět plnohodnotná propagační kampaň. Jako ochutnávku nyní dostáváme první oficiální plakát s agentem s povolením zabíjet, který byl vydán v rámci výročí uvedení vůbec první bondovky pod názvem Dr. No. Ta vstoupila do kin 5. října roku 1962, tedy před neuvěřitelnými 57 lety!

Co se týká čerstvě zveřejněného plakátu k No Time To Die, je potřeba ještě jednou upřesnit, že se jedná o vůbec první plakát k filmu (v angličtině zpravidla označován jako teaser poster), což vysvětluje, proč nepůsobí tolik epickým dojmem, jako plakáty k předchozím filmům, které s blížící se premiérou vždy zdobily billboardy v našem okolí. I tak nicméně potěší vidět Craiga znovu v ikonickém smokingu a minimálně podle plakátu působí hlavní představitel dojmem, jako by od jeho poslední mise neuplynula téměř žádná doba. Jakožto navnazení na nové dobrodružství nejslavnějšího britského agenta tedy první plakát určitě funguje. Najdete jej dole v galerii.

Na závěr také známe český název nové bondovky. Zde se nejedná o žádné velké překvapení, jelikož český překlad přesně odpovídá originálnímu názvu. Nová bondovka tedy vstoupí do našich kin pod názvem Není čas zemřít. Tento název byl mimochodem odhalen prostřednictvím oficiálního kanálu filmové série na YouTube, kde bylo rozkryto celkem 16 cizojazyčných překladů pro nový film. Zajímavostí pak je, že se jedná o vůbec první Craigovu bondovku, jejíž název byl u nás přeložen do češtiny. Není čas zemřít vstoupí do našich kin 8. dubna 2020. Těšíte se?

Zdroje: screenrant.com, geektyrant.com, sensacine.com

Galerie: 7

No Time To Die: Nový plakát s Danielem Craigem a český název nové bondovky | Fandíme filmu No Time To Die: Nový plakát s Danielem Craigem a český název nové bondovky | Fandíme filmu No Time To Die: Nový plakát s Danielem Craigem a český název nové bondovky | Fandíme filmu No Time To Die: Nový plakát s Danielem Craigem a český název nové bondovky | Fandíme filmu No Time To Die: Nový plakát s Danielem Craigem a český název nové bondovky | Fandíme filmu No Time To Die: Nový plakát s Danielem Craigem a český název nové bondovky | Fandíme filmu No Time To Die: Nový plakát s Danielem Craigem a český název nové bondovky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest