Mulan: Disneyho historický velkofilm údajně čekají čtyři měsíce přetáček

Mulan: Disneyho historický velkofilm údajně čekají čtyři měsíce přetáček | Fandíme filmu
Disney
Zobrazit dalších 8 obrázků
Testovací projekce prý neproběhly úplně ideálně a mediální obraz filmu utrpěl po tom, co představitelka hlavní role promluvila proti demonstracím v Hongkongu.

Mulan je další z řady Disneyho snímků, které remakují známé animované pohádky v hrané podobě. Začátkem letošních letních prázdnin se snímek vytasil s docela pěkným teaserem, který předvedl, že tentokrát nepůjde o bezmyšlenkovitou kopírku animáku, jak to Disney občas dělává, ale skutečně o nové pojetí starého příběhu. Z pohádky plné písní a inteligentních zvířat se měl stár historický velkofilm, zdánlivě poměrně vážně podaný. Od té doby jsme o snímku příliš neslyšeli. Největší halo vzbudil, když přivezl na Disneyho výstavu D23 svoji prezentaci a představitelka hlavní role Yifei Liu se neúčastnila, protože krátce předtím stačila na sociálních sítích vyprovokovat vznik kampaně #BoycottMulan, když veřejně podpořila hongkongskou policii v zákrocích proti demonstrantům.

Teď The Dis Insider (server specializovaný na Disneyho) přišel se zprávou, že Mulan čekají čtyři měsíce přetáček. Ty by měly začít ještě v říjnu a pokračovat až do února. O přetáčkách nemáme skoro žádné podrobnosti, uvádí se pouze to, že by se měly týkat (mimo jiného?) bitevních sekvencí. Není zřejmé, zda jakkoliv souvisejí se staršími testovacími projekcemi, během kterých si prý diváci stěžovali na vystřižení písniček a mluvícího draka Mushu. Zároveň by přetáčky neměly nijak souviset s kontroverzí kolem Yifei Liu.

Přetáčky by neměly ovlivnit datum premiéry, které je stanovené na 27. 3. 2020. To zní jako dost šibeniční termín, tak jsme zvědaví, jestli celá zpráva ještě bude vyvrácena, anebo se dočkáme dalších podrobností. Bude datum premiéry přeci jen posunuto? Dozvíme se, že přetáčky trvají takhle dlouho čistě kvůli tomu, že zúčastnění herci už pracují na jiných projektech a Mulan se tak budou moci věnovat například pouze o víkendech, jak to občas v podobných případech bývá? Anebo jen postprodukce dostane pekelně zabrat? Počkáme a uvidíme.

Mulan je epické dobrodružství nebojácné mladé ženy, který se maskuje jako muž, aby mohla bojovat proti severským nájezdníkům útočícím na Čínu. Nejstarší dcera váženého bojovníka, Hua Mulan, je temperamentní, odhodlaná a ihned připravena, když čínský císař nařídí, aby jeden muž z každé rodiny vstoupil do armády. Mulan v rámci mobilizace vstoupí do vojenských řad jako její otec Hua Jun a stane se jedním z největších bojovníků všech dob.

Hrají: Liu Yifei jako Mulan, dále Donnie Yen, Jason Scott Lee, Yoson An, Utkarsh Ambudkar, Ron Yuan, Tzi Ma, Rosalind Chao, Cheng Pei-Pei, Nelson Lee, Chum Ehelepola, také Gong Li a Jet Li. Režíruje Niki Caro.

Zdroje: The Dis Insider

Galerie: 9

Mulan: Disneyho historický velkofilm údajně čekají čtyři měsíce přetáček | Fandíme filmu Mulan: Disneyho historický velkofilm údajně čekají čtyři měsíce přetáček | Fandíme filmu Mulan: Disneyho historický velkofilm údajně čekají čtyři měsíce přetáček | Fandíme filmu Mulan: Disneyho historický velkofilm údajně čekají čtyři měsíce přetáček | Fandíme filmu Mulan: Disneyho historický velkofilm údajně čekají čtyři měsíce přetáček | Fandíme filmu Mulan: Disneyho historický velkofilm údajně čekají čtyři měsíce přetáček | Fandíme filmu Mulan: Disneyho historický velkofilm údajně čekají čtyři měsíce přetáček | Fandíme filmu Mulan: Disneyho historický velkofilm údajně čekají čtyři měsíce přetáček | Fandíme filmu Mulan: Disneyho historický velkofilm údajně čekají čtyři měsíce přetáček | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest