News Of The World: Tom Hanks a Paul Greengrass opět spojí síly

News Of The World: Tom Hanks a Paul Greengrass opět spojí síly | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Tvůrčí duo, které stojí za výborným snímkem Kapitán Phillips, přinese další intenzivní a nekompromisní podívanou. 

Paul Greengrass rozhodně patří mezi režiséry s výrazným rukopisem. Jeho tzv. „shaky cam (třesoucí se kamera)“ a rychlý střih jsou úzce spojené se sérií o Jasonovi Bourneovi. Greengrass natočil tři filmy z celé série - Bournův mýtus, Bourneovo ultimátum a Jason Bourne. Dále v jeho filmografii nalezneme dramata Let číslo 93, 22 July a Kapitán Phillips. V posledním zmíněném filmu hrál titulní postavu Tom Hanks a snímek si vysloužil 6 nominací na Oscara. Tohle duo prostě funguje a my se můžeme začít těšit na jejich nový společný projekt.

Studio Universal oznámilo snímek News of the World, který bude mít premiéru 25. prosince 2020. Film je adaptací stejnojmenné knihy od spisovatelky Paulette Jiles a odvypráví příběh kapitána Jeffersona Kylea Kidda (Tom Hanks), vdovce a veterána tří válek, jenž se přesouvá z města do města a vypráví příběhy. Příběhy se týkají prezidentů, královen, slavných sporů, ničivých katastrof a poutavých dobrodružství z dalekých koutů světa. Snímek se odehrává pět let po občanské válce (v roce 1870).

V Texasu narazí na Johannu (Helena Zengel), desetiletou dívkou unesenou a vychovanou indiánským kmenem Kiowa. Johanna má být navrácena své biologické tetě a strýci a Kidd se úkolu ujme. Společně cestují stovky mil napříč nehostinnou divočinou, musejí čelit obrovským výzvám, jak lidským, tak přírodním, a hledají místo, kterému by mohli říkat domov.

Zápletka nezní nikterak originálně, ale zrovna Paul Greengrass je nadmíru zručný a schopný režisér, který by mohl z látky vytřískat maximum. Hádám, že se můžeme těšit na opravdu syrovou, intenzivní a napínavou podívanou.

Zdroj: Deadline

Galerie: 3

News Of The World: Tom Hanks a Paul Greengrass opět spojí síly | Fandíme filmu News Of The World: Tom Hanks a Paul Greengrass opět spojí síly | Fandíme filmu News Of The World: Tom Hanks a Paul Greengrass opět spojí síly | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest