Hobbs & Shaw: Nabušený akčňák má tři čtvrtě miliardy! Vrátí se The Rock do Rychle a zběsile?

Hobbs & Shaw: Nabušený akčňák má tři čtvrtě miliardy! Vrátí se The Rock do Rychle a zběsile? | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Děkovačka Vinu Dieselovi nesmí chybět.

Tak se zdá, že Dwayne "The Rock" Johnson a Vin Diesel konečně zakopali válečnou sekyru. Johnson v instagramovém příspěvku nejdříve obecně poděkoval za podporu při realizaci snímku Hobbs & Shaw, který nedávno překročil metu 750 milionů dolarů celosvětově, aby v závěru jmenovitě poděkoval Dieselovi. Ocenil, že jej Diesel pozval do rozjeté frančízy a umožnil mu tak sérii pozvednout zas o level dál. Nakonec si neodpustil poznámku, že všechny cesty vedou na jedno místo a se zdravicí "uvidíme se brzy, Toretto" se rozloučil. Jasně, zřejmě se jedná o formalitu a tihle dva svalnatci nejlepšími kamarády nikdy nebudou, leč i tak je to pozitivní signál do budoucna. Rychlá a zběsilá série je s Johnsonem určitě lepší a zábavnější.

Diesel momentálně natáčí deváté Rychle a zběsile, samozřejmě bez účasti Johnsona, přičemž nutno připomenout, že když byl spin-off Hobbs & Shaw oznámen, vyvolala tato zpráva konflikt mezi oběma bouchači. Nejhlasitější byl sice Tyrese Gibson, ale ruku na srdce, ten skoro nikoho nezajímá. Pánové si chvíli poměřovali kvéry a vyměňovali rýpavé komentáře, aby se, doufejme, vše zdárně vyřešilo a my si je mohli znovu užít na jednom plátně třeba v Rychle a zběsile 10.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#HobbsAndShaw #FastAndFurious #UniverseExpansion @sevenbucksprod

Příspěvek sdílený therock (@therock),

Zdroj: Instagram

Galerie: 5

Hobbs & Shaw: Nabušený akčňák má tři čtvrtě miliardy! Vrátí se The Rock do Rychle a zběsile? | Fandíme filmu Hobbs & Shaw: Nabušený akčňák má tři čtvrtě miliardy! Vrátí se The Rock do Rychle a zběsile? | Fandíme filmu Hobbs & Shaw: Nabušený akčňák má tři čtvrtě miliardy! Vrátí se The Rock do Rychle a zběsile? | Fandíme filmu Hobbs & Shaw: Nabušený akčňák má tři čtvrtě miliardy! Vrátí se The Rock do Rychle a zběsile? | Fandíme filmu Hobbs & Shaw: Nabušený akčňák má tři čtvrtě miliardy! Vrátí se The Rock do Rychle a zběsile? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest