Komentáře 8

martsebe | Fandíme filmu
martsebe | 2019-10-01 12:28:36 | 0 0
antikantik: Možná kdyby si použil logiku, tak by ti došlo, že Torettovi na záchranu syna nic jiného nezbývalo a proto se rozhodl udělat výměnu - za informaci, kde drží Owena Shawa mu potom Deckard pomohl zachránit syna. Bylo to v základě něco za něco a stejně jako Toretto, tak Deckard je člověk co dodrží slovo a proto mu v tomhle věřil. Na žádný čistokrevný usmíření nedošlo.

A Studio se muselo rozhodnout mezi Diselem a Rockem a jak to dopadlo? Rock dostal svůj vlastní film a ještě k tomu dali jeho filmu přednost před regulerní devítkou. Hobbs je nejpopulárnější postava FF, díky němu FF5 vydělala málem dvojnásobek výdělků FF4. Dokonce si účast Rocka tehdy vyřvali fanoušci. A zbytečnej není, protože jeho postava je ten spojovací článek, který pomohl sérii přetavit do současné akční podoby.

A zrovna Walker tam byl potom co se série přetransformovala do akční série úplně zbytečněj - zrovna FF6 a FF7 by se bez něj úplně obešli. A tvrdit, že tam postavy nemají žádný vývoj mi příjde přehnané - Dieselova parta teda souhlasím žádný vývoj nemá, ale právě Hobbs a Shaw se teda vyvijejí pořád. Hlavně teda Shaw je dost možná ta nejpropracovanejší postava, kterou tahle série nabídla - v HaS se z ní udělá takový charakterový veletoč, když se ukáže, jak to s jeho zločiny doopravdy bylo a kdy on sám uzná, že musí zaplatit za svoje hříchy a že za některé nezaplatí nikdy.

Keoki: Samozřejmě to není vůbec sofistikované :D, ale je to pořád jenom akční výplach. Na druhou stranu ta hlavní kostra není tak složitá na pochopení nebo lépe řečeno mi tady z komentářů některých příjde, že to div není na úrovni Volny a míru :D
Keoki | Fandíme filmu
Keoki | 2019-10-01 09:24:51 | 0 0
No... na sérii jsem především chodil kvůli závodění v nadupaných autech, protože zkrátka frčela série NfS, následně už jen kvůli akci, komedii a tomu, že jsem byl zvědav s jakými nereálnými kousky mohou tvůrci přijít. To poslední, co mě na sérii lákalo byl člověk znějící jak po mozkové příhodě. Pro Diesla je asi role Groota jako stvořená, protože poslouchat ten jeho zpomalený monotónní hlas díl co díl, ne, děkuji, to není to, co bych asi od filmů daného žánru vyhledával.

Spin-off H&S bylo to nejlepší, co mohlo tuhle sérii potkat- tahle série už dávno není o autech a závodění, které se do pár posledních dílů hlavní série snažili tvůrci značně uměle napasovat- tady se to smetlo ze stolu, upustilo se od příběhu s tuctem "hlavních postav", které nemají prostor, vývoj a s největší pravděpodobností ani příjmení a hned to naskočilo na svou vlnu popcornové nahláškované zábavy.

A musím podotknout, že podle popisu MARTSEBE zní celá série jako velice sofistikované a důmyslné drama :D což nemyslím rýpavě, ale spíše nadšeně.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2019-10-01 06:41:10 | 0 0
Cvok pravda, skutečně žádná postava nemá vývoj a nikam se neposouva, pořád to samé... Vývoj měl jen Walker
Cvok | Fandíme filmu
Cvok | 2019-10-01 00:13:07 | 0 0
Upřímně, tohle kdo by šel z kola ven bude záviset na tom, jak si 9 povede a upřímně, Diesel mi přijde už tak vyčpělý, že ten motor se divím že ještě vůbec nastartuje :D Jako upřímně Hobbs a Shaw mě celkem bavil, byl to prostě akčňák kde se musí vypnout mozek a nepřemýšlet nad tím. Což u regulárních dílů už tak úplně nefunguje, protože postavy jsou už jak kolovrátek, nemají čím překvapit a chovají se furt naprosto stejně, žádný vývoj v téhle sérii neexistuje už dlouho. Takže změna obsazení by tomu jen prospěla.
antikantik | Fandíme filmu
antikantik | 2019-09-30 18:39:59 | 2 0
Martsebe : Teda promin ale mě kdyby někdo zabil někoho o kom rikam ze je má rodina a nechám ho bouchnout v autě a pak se pokusim zabít další členy rodiny a vyhodim do povetri jejich barák a malem zabije i malé děti tak určitě se sním pak nespojim jen proto abych porazil jinýho neprítele a uz vubec bych za nim nešel s tim že potrebuju pomoct aby zachranil moje dítě v letadle po tom co mi málem vyhodil do povetri barák i se segrou a jejíma dětma a prítelem :) a jak ríkam nepríjde mi normalní se udobrovat s bratry co mi někoho zabily a pak se snima smát zvát je na veceri ( konec 8 dílu ) nechat je zachranovat svýho syna kamarádit se s jejich maminkou atd :)

K Rockovi : nejoblíbenejsi urcite neni :) tahle serie na něm nestojí a neni zavisla serie stála na Walkerovi poté na Walkerovi a Dieselovi a ted uz jen na Dieselovi myslís si ze kdyby odešel i on tak série má smysl ? byly mi snad větší - stejný trzby ? myslíš si ze by lidi prilákal šašek Gibson a Ludacris ? ver mi ze kdyby Diesel rek ze bud ve filmu zustane on nebo Rock tak si lidi a rejza a spol vyberou jeho a Rocka pošlou někam :) on je tam jen od hlášek a vtipu a aby strílel a nebo rucně odklonoval rakety na ledu v jedoucim autě :) :DDD
martsebe | Fandíme filmu
martsebe | 2019-09-30 18:15:19 | 1 1
antikantik: Nepřinesl nic než jenom to, že s dílem, kde přišel on šli tržby výrazně nahoru, přinesl do ní nový život a osvěžil jí. Jeho postava je možná nejoblíbenější v celé sérii, protože je to sympaťák a působí takovým oldschool dojmem. Jeho role měla naopak od některých jiných hlavu a patu v každém díle kde se objevil - FF5 je naháněl, FF6 od nich potřeboval pomoc, FF7 to schytal za FF6, FF8 chtěl dostihnout Toretta, protože ho zradil. On a Staham tuhle sérii zachránili a díky nim se momentálně těší takové popularitě a o tom svědčí i že dostali vlastní spin-off. A pokud si myslíš, že má Dwayne nabídky kvůli svalům, tak si hodně mimo - má je, protože lidi ho zbožňujou, je to smypaťák se srdcem na správném místě a protože lidi ve většině případů na jeho filmy příjdou (samozřejmě najdou se i vyjímky). A drsňácký role mu jdou úplně stejně dobře jako všem hercům (v některých případech i líp), co točí převážně akční filmy.

A pokud si nepochopil všechno v posledním díle, tak se radši nevyjadřuj. Nikoho do rodiny nepřijali, jenom se spojili proti většímu nepříteli a to Theron, která je hlavně strůjcem událostí FF6 a FF7 - tudíš kolem a kolem za vzhled Owena Shawa a smrt Hana může nejvíc ona.

Bože někteří lidi by si nejdřív měli přečíst co napíšou a pak hlavně zauvažovat, jestli to mají vůbec poslat.
antikantik | Fandíme filmu
antikantik | 2019-09-30 17:49:53 | 2 0
naprostá zbytečnost Dwayne do tehle serie nic neprinesl jen víc humoru a hlásek ale na to už tahle série má šaška Gibsona je to s tim absolutne o ničem on je v tejhle sérii jen proto aby hláskoval vtipkoval mlátil někoho pěstma nebo strílel z kulometu z vrtulníku jinak nemá jeho zasazení do filmu ani hlavu ani patu uz v predeslim díle měl jen vedlejší roli a film si bez něj poradil dost dobře prostě ho tahle serie nepotřebuje a to hraní na drsnáka k němu ani nejde prostě mu tyhle role nesluší on se spíš hodí na ty komedie tenhle herec kdyby neměl takový svaly díky sterodium tak má i o 50 % mín nabídek práce

btw hádam ze v 9 nebo 10 díle Toretto a spol príjmou jako nvoýho člena rodiny i Theronku :D kdyz už to udělaly s bráchama Shawama tak to udělaj i s touhle ale tahle série celkem postrádá logiku někdo zabije někoho o kterym se riká ze je to člen rodiny a šup další díl toho co zabil člena rodiny tak ho do rodiny priberu a jeste ho poprosim aby mi zachranil dítě se svym bráchou kterej mi taky chtěl zabít rodinu :DDDD
Tomosaurus | Fandíme filmu
Tomosaurus | 2019-09-30 17:32:28 | 0 0
Som aj prestal kvôli nim pozerat gay porno lebo bitku tak velkych curakov som dlho nevidel. Je jasne ze Rock je z nich najmenší ale kde sa dvaj biju tretí vyhráva a vitazom sa stal Tyrese.

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest