Krotitelé duchů 3: Natáčení začalo, je tu první společná fotka herců

Krotitelé duchů 3: Natáčení začalo, je tu první společná fotka herců | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Podívejte se na rodinku, kolem které se bude točit nový příběh.

Nedávno jsme vás informovali, že se k obsazení zbrusu nového pokračování původních Krotitelů duchů přidal Paul "Ant-Man" Rudd, který má komediální talent a určitě se ve filmu neztratí. Již také víme, že se vrátí původní krotitelé, včetně Billa Murryho, Dana Aykroyada, Ernieho Hudsona a nebude chybět ani Sigourney Weaver. V hlavních rolích se pak můžete těšit na Carrie Coon, McKennu Grace a samozřejmě hvězdu Stranger Things v podání Finna Wolfharda. Na ústřední trio se můžete podívat na fotografii níže. Právě kolem této rodinky by se měl motat celý příběh a v centru pozornosti by měla být hlavně malá Grace, která představuje malou holčičku, kterou si kdysi vysnil režisér Jason Reitman ve své hlavě a rozhodl se o ni napsat příběh, který konečně mohl zfilmovat.

Fotka navíc odhaluje pracovní název filmu: Rust City a společně s novou fotografií krotitelského auta ji najdete dole v galerii. Plánovaná premiéra nových Krotitelů duchů je stanovena 9.7. 2020.

Zdroje: Jason Reitman,

Galerie: 4

Krotitelé duchů 3: Natáčení začalo, je tu první společná fotka herců | Fandíme filmu Krotitelé duchů 3: Natáčení začalo, je tu první společná fotka herců | Fandíme filmu Krotitelé duchů 3: Natáčení začalo, je tu první společná fotka herců | Fandíme filmu Krotitelé duchů 3: Natáčení začalo, je tu první společná fotka herců | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest