Silver Surfer: Marvel údajně připravuje příběh vesmírného bouráka

Silver Surfer: Marvel údajně připravuje příběh vesmírného bouráka | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Práva na postavu jsou nyní u Marvelu, takže případnému filmu ve vzniku nic nebrání.

Postava Silver Surfera se na filmovém plátně objevila prvně v roce 2007 ve druhé Fantastické čtyřce. Prapůvodně hrdina vznikl v komiksech v roce 1966 a spolu s ním přišel i arcizáporák Galactus, jemuž Silver Surfer sloužil. Následně se přidal na stranu klaďasů a pomáhal Fantastické čtyřce, Strážcům galaxie nebo třeba Thorovi. Silver Surfer má v komiksovém světě silný základ a slibný potenciál, čehož si je Marvel vědom, protože podle neoficiálních zdrojů se pracuje na samostatném filmu.

Adam McKay, režisér filmů jako Sázka na nejistotu, Zprávař i 2 či Benga v záloze, a zároveň zkušený scenárista (například první Ant-Man) před rokem o případném vzniku filmu mluvil s velkým nadšením: „Silver Surfer je film, který bych chtěl udělat. Udělal bych všechno, abych ho mohl natočit, protože po vizuální stránce s ním můžete udělat něco jako udělaly sestry Wachovské se Speed Racerem. Navíc se na pozadí skrývá silný emotivní příběh, kdy Norrin Radd alias Silver Surfer musí učinit [těžké] rozhodnutí, aby zachránil svou planetu. Tenhle film bych chtěl natočit, jenže myslím, že Fox vlastní práva na značku..."

Jak víme, Fox i práva na postavu letos přešly pod Disneyho, tudíž případnému vzniku filmu vůbec nic nebrání. Jestli ale dorazí samostatný film v režii McKaye, nebo někoho jiného, to zatím nedokážeme určit. Časy se změnily a žádné oficiální informace o projektu nemáme. Silver Surfer časem téměř určitě dorazí a v jeho filmu by se klidně mohli přestavit již zmíněný záporák Galactus nebo třeba Tyrant, o jejichž představení nedávno hovořila jiná neoficiální zvěst. Taktéž bychom se Surferem mohli setkat v další Fantastické čtyřce, se kterou Marvel počítá nejdřív do 5. fáze svého filmového univerza. Snad se brzy dočkáme bližších a potvrzených informací.

V galerii si můžete připomenout, jak Silver Surfer vypadal ve druhé Fantastické čtyřce.

Zdroj: TheGWW

Galerie: 5

Silver Surfer: Marvel údajně připravuje příběh vesmírného bouráka | Fandíme filmu Silver Surfer: Marvel údajně připravuje příběh vesmírného bouráka | Fandíme filmu Silver Surfer: Marvel údajně připravuje příběh vesmírného bouráka | Fandíme filmu Silver Surfer: Marvel údajně připravuje příběh vesmírného bouráka | Fandíme filmu Silver Surfer: Marvel údajně připravuje příběh vesmírného bouráka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest