The Legend of Conan: Vrátí se Schwarzenegger?

The Legend of Conan: Vrátí se Schwarzenegger? | Fandíme filmu
Režisérský patlal Marcus Nispel loni neodpustitelně pošpinil renomé legendárního Conana, ovšem ve vzduchu už visí pokus o nápravu.

Parádní fotka Arnolda Schwarzeneggera z právě natáčeného akčního thrilleru Ten ještě ani nevychladla a bývalý kulturista se hlásí opětovně o slovo. V blízké budoucnosti by se měl údajně navrátit do role Conana v připravované fantasy řežbě The Legend of Conan. Světoznámou fiktivní postavu stvořil americký spisovatel Robert E. Howard, přičemž nejznámější filmové zpracování s rakouským bijcem v hlavní roli spatřilo světlo světa roku 1982 a jmenovalo se Barbar Conan. A právě na konec tohoto snímku by měl navazovat připravovaný reboot, tudíž v potaz nebude brána nepovedená Nispelova verze ani události z Ničitele Conana.

Původní dobrodružství udatného bojovníka končí v momentě, kdy Conan usedá na trůn. Ve svém životě byl králem, válečníkem, vojákem a žoldákem. Nocoval s více ženami než kdokoli jiný, leč jeho kruh života se postupně uzavírá. Brzy odejde do Valhally a rád by se loučil v pořádné bitvě. Film bude vycházet z předpokladu, že chrabrý bojovník již zestárnul, proto nebude problémem Arnoldův pokročilý věk. Dle scénáristy a producenta Chrise Morgana bychom měli na připravované akční fantasy nahlížet v intencích Eastwoodových Nesmiřitelných. Rozhodně by nemělo dojít k pošpinění odkazu Barbara Conan, protože se velmi dlouho vyčkávalo na vhodnou látku, která by umožnila vytvořit důstojné pokračovaní. Vyjma Morgana bude produkovat i Fredrik Malmberg (Let Me In, Broken City).

Sám Schwarzenegger se vyjádřil ve smyslu, že Conan byl pro něho vždy srdeční záležitostí a už se nemůže dočkat spolupráce s Universal Pictures, přesněji s duem Malmberg a Morgan. Nemá smysl točit něco polovičatého, takže další krok v tomto příběhu musí být doslova epický.

Těšíte se na Arnoldův návrat coby odvážného a chrabrého válečníka?

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest