Ten: Drsňák Arnold Schwarzenegger na první fotce

Ten: Drsňák Arnold Schwarzenegger na první fotce | Fandíme filmu
Moderní sestřih, pár nových tetování a nelítostný výraz aneb první Arnoldova fotka z chystaného akčního thrilleru režiséra Davida Ayera.

Rakouský svalovec má skutečně napilno, přičemž fanoušci akčního žánru si mohou mnout ruce. Připravované snímky Konečná (The Last Stand) a The Tomb jsou již v postprodukci, ale Schwarzenegger nehodlá polevit z ďábelského tempa, které nasadil po ohlášeném hereckém comebacku. Právě natáčí thriller Ten, kde si střihne roli Johna "Breachera" Whartona, velitele elitní jednotky DEA, jenž se právě se svými kolegy připravuje na zátah ve "skladišti" drogového kartelu. Operace je však pouze zástěrka, jelikož drsňáci z protidrogového si chtějí namastit kapsy a okrást všemocné překupníky. Bohužel, po úspěšné akci začnou jeden po druhém umírat a nervozita uvnitř týmu postupně narůstá. Scénář má na svědomí Skip Woods (A-Team), který se v nejobecnější rovině inspiroval povídkou Deset malých černoušků Agathy Christie.

Natáčení probíhá v americké Georgii a kalifornský ex-guvernér se dle všeho velmi dobře baví. Sám se s fanoušky podělil o první fotku z natáčení, na níž vypadá vskutku nekompromisně a neuvěřitelně ve formě. V netrpělivě očekávaném počinu Davida Ayera (Street Kings, Patrola) by se měli objevit i Sam Worthington, Joe Manganiello, Harold Perrineau, Josh Holloway, Terrence Howard, Olivia Williams, Mireille Enos, Dawn Olivieri a Malin Akerman.

Taky vám Arnold přijde tak strašně cool?

Zdroj fotky: Empire

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest