Na nože: Režisér posledních Star Wars podle prvních ohlasů natočil geniální detektivku

Na nože: Režisér posledních Star Wars podle prvních ohlasů natočil geniální detektivku | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Recenzenti z festivalu v Torontu hovoří o jednom z nejzábavnějších filmů roku, s excelujícím Danielem "Bondem" Craigem.

Detektivka Na nože (Knives Out) se může pyšnit plejádou známých herců, kterou podle prvních ohlasů z Mezinárodního filmového festivalu v Torontu zkušeně vede ruka režiséra Riana Johnsona. Ten se po velkofilmu Star Wars: Poslední z Jediů vrátil k menšímu snímku, jenž v sobě prý dokonale kombinuje Agathu Christie, Alfreda Hitchcocka a komedii. Všechny tři aspekty filmu jsou realizované s přesností a drží kompaktně pohromadě. Diváci se mohou těšit na plno zvratů a překvapení, díky čemuž snímek působí jako jízda na horské dráze, na kterou se po jejím skončení budete chtít okamžitě vrátit. Tohle zkrátka nevypadá na žádnou utahanou detektivku. Sice trvá dvě hodiny a deset minut, ale díky rychlému tempu od začátku do konce jde prý o zábavnou podívanou, jež se věnuje tématům zděděného bohatství, privilegia a americké chamtivosti.

Kvalitu snímku Na nože podtrhuje nejen kamera a hudební doprovod, který vzdává poctu detektivkám, ale také skvělé herecké obsazení ve složení Daniel Craig, Ana de Armas, Chris Evans, Jamie Lee Curtis nebo Toni Collete.  Craig prý hraje jednu z nejlepších postav svojí kariéry a pozornost si vysloužila i okouzlující Armas, jež má být duší a srdcem celého filmu. O jeho kvalitách se budeme moct přesvědčit v českých a slovenských kinech 28. 11.. Na závěr ještě krátký rozhovor s Johnsonem a ve starší novince si můžete pustit trailer.

Film se zaměřuje na detektiva (Daniela Craiga), který vyšetřuje vraždu v excentrické a útočné rodině. Rodinné setkání se rychle zvrhne v krvavou lázeň. Ana de Armas bude hrát roli „morálního kompasu v této skupině šílenců".

V hlavních rolích: Daniel Craig, Chris Evan, Jamie Lee Curtis, Ana de Armas, Toni Collette, Don Johnson, Michael Shannon, LaKeith Stanfield, Katherine Langford, Jaeden Martell aChristopher Plummer. Film zrežíroval Rian Johnson. Česká a slovenská premiéra je naplánovaná na 28.11. 2019.

Zdroje: Collider, SlashFilm

Galerie: 10

Na nože: Režisér posledních Star Wars podle prvních ohlasů natočil geniální detektivku | Fandíme filmu Na nože: Režisér posledních Star Wars podle prvních ohlasů natočil geniální detektivku | Fandíme filmu Na nože: Režisér posledních Star Wars podle prvních ohlasů natočil geniální detektivku | Fandíme filmu Na nože: Režisér posledních Star Wars podle prvních ohlasů natočil geniální detektivku | Fandíme filmu Na nože: Režisér posledních Star Wars podle prvních ohlasů natočil geniální detektivku | Fandíme filmu Na nože: Režisér posledních Star Wars podle prvních ohlasů natočil geniální detektivku | Fandíme filmu Na nože: Režisér posledních Star Wars podle prvních ohlasů natočil geniální detektivku | Fandíme filmu Na nože: Režisér posledních Star Wars podle prvních ohlasů natočil geniální detektivku | Fandíme filmu Na nože: Režisér posledních Star Wars podle prvních ohlasů natočil geniální detektivku | Fandíme filmu Na nože: Režisér posledních Star Wars podle prvních ohlasů natočil geniální detektivku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest