Knives Out se představily na Cinema Conu. Po nich se Johnson vrátí ke Star Wars

Knives Out se představily na Cinema Conu. Po nich se Johnson vrátí ke Star Wars | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Rian Johnson na Cinema Conu odhalil nové detaily o připravované detektivce, ukázal první trailer a opět potvrdil, že se následně vydá do předaleké galaxie.
  1. Přiblížení Johnsonova nového snímku
  2. Návrat ke Star Wars

Režisér a scenárista Rian Johnson se již od vydání Star Wars: Poslední z Jediů naplno věnuje svému dalšímu snímku Knives Out. Natáčení bylo dokončeno koncem prosince minulého roku a film je nyní v postprodukci. Dosud jsme však o této detektivce ze současnosti moc nevěděli. To se nyní mění. Tento týden se Johnson spolu s Anou de Armas a Jamie Lee Curtis objevil na Cinema Conu, poskytl nové detaily a ukázal první záběry.

Přiblížení Johnsonova nového snímku

Johnson už v minulosti prozradil, že se nechal inspirovat u královny detektivek Agathy Christie. Proto dle svých slov vzal všechno, co na její tvorbě miluje, přidal k tomu hvězdné obsazení, hitchcockovské napětí a zasadil to do současné Ameriky. Ve filmu si kromě dvou dříve zmíněných hereček zahráli také Daniel CraigChris Evans, Katherine LangfordToni ColletteLaKeith Stanfield, Christopher Plummer, Don Johnson či Frank Oz. Hudbu složí Johnsonův bratranec a dlouholetý parťák Nathan Johnson, který tvořil soundtracky pro všechny jeho filmy, s výjimkou Star Wars.

"Film se zaměřuje na detektiva (Daniela Craiga), který vyšetřuje vraždu v excentrické a útočné rodině," prozradila Jamie Lee Curtis. Rodinné setkání se rychle zvrhne v krvavou lázeň. Ana de Armas bude hrát roli "morálního kompasu v této skupině šílenců".

Popis traileru

Na CinemaConu byl promítaný první trailer. Ukázka se otevírá v impozantním panství za zvuků písně Live and Let Die. Členové rodiny sedí vedle sebe, zatímco dvojice detektivů, kteří se představí jako Elliott (LaKeith Stanfield) a Wagner (Daniel Craig), jim vysvětlí, že přišli vyšetřit smrt patriarchy rodiny (Christopher Plummer) během oslav jeho 85. narozenin. 

"Jaké to bylo?" zeptá se Elliott.

"Ta oslava? Před smrtí mého otce?" odvětí postava Toni Collette. "Jo, to bylo super." 

Detektivové požádají rodinu, aby se do dokončení vyšetřování nevzdalovala. Wagner je přesvědčený, že někdo z rodiny spáchal během oslavy vraždu a je rozhořčen a iritován chováním členů rodiny.

Evans hraje syna postav Jamie Lee Curtis a Dona Johnsona a v záběrech se chová jako "rozmazlený hňup". Máme si jej představit jako Romana ze seriálu Succession (Boj o moc). V traileru hojně nadává a detektivů se zeptá, jestli si hrají na CSI: KFC.

Poté následuje sestřih "úchvatných a mysteriózních" záběrů jehel, nožů a pavouků, přičemž postavy po sobě vyžadují odpovědi na své otázky. 

Wagner na konci hodí mincí a řekne: "Je to složitá pavučina a nejsme u konce jejího rozpletení... Zatím."

První reakce na neveřejnou ukázku mluví o skvěle vypadající a dobře napsané mysteriózní detektivce se špetkou humoru a s fantastickým obsazením.

Knives Out dorazí do kin 27. listopadu 2019. Lze očekávat, že se během několika týdnů trailer zpřístupní i pro veřejnost.

Další kapitola »

Galerie: 3

Knives Out se představily na Cinema Conu. Po nich se Johnson vrátí ke Star Wars | Fandíme filmu Knives Out se představily na Cinema Conu. Po nich se Johnson vrátí ke Star Wars | Fandíme filmu Knives Out se představily na Cinema Conu. Po nich se Johnson vrátí ke Star Wars | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest