Strážci Galaxie: Potkáme je ještě před jejich třetím samostatným filmem?

Strážci Galaxie: Potkáme je ještě před jejich třetím samostatným filmem? | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Chris Pratt moc dobře ví, jak navnadit fanoušky. Tahá nás za fusekli?

Chris Pratt na Disneyho výstavě D23 společně s Tomem Hollandem propagoval pixarovský animák Onward. Po prezentaci si jej odchytil reportér, který se jej mimo jiného přeptal na to, zda jeho marvelovského Star-Lorda příště potkáme až ve Strážcích Galaxie 3, anebo už dříve.

Na to Pratt řekl, že odpověď samozřejmě zná, ale prozradit nám ji nesmí. K tomu se začal křenit jako malý klučina. To může v zásadě znamenat dvě věci. Pratt umí chodit v hollywoodském šoubyznysu a ví, jak rozdmýchat zájem fanoušků. Je tedy docela klidně možné, že se Star-Lord (a spol.) objeví až ve Strážcích Galaxie 3, ale Pratt ví, že když odpoví tajuplně, udělá si zadarmo promo. Anebo nám skutečně na pokyny Marvelu musí tajit, že se objeví už v nějakém předchozím projektu.

Pokud by platila druhá alternativa, o jaký projekt by se mohlo jednat? Na konci Avengers: Endgame Thor (Chris Hemsworth) odletěl spolu se Strážci Galaxie do vesmíru a spousta fanoušků začala doufat, že je uvidíme ve společném filmu. Jenže na letošním Comic-Conu bylo odhaleno, že bůh hromu chystá samostatný film Thor: Love and Thunder, který bude uvedený ještě před Strážci Galaxie 3 a bude jim dějově předcházet. Tím pádem se nezdá, že Thor mířil jako nová postava do týmu Strážců. Ale mohli by se naopak Strážci stát součástí Thora 4?

Snímek působí dojmem, že už tak bude novými postavami a událostmi docela nabitý, ale kdyby Strážci měli alespoň cameo na začátku, když by Thora Odinsona vysadili na nějaké „vesmírné benzínce“, fanoušci by se určitě nezlobili. Kdyby s Thorem rovnou prožili třeba úvodní akční scénu filmu (nebo nějakou montáž) – podobně, jako v Ragnaroku bylo od zbytku filmu relativně oddělené úvodní setkání s ohnivým démonem Surturem – pak by fandové nejspíš vyloženě výskali nadšením. Anebo myslíte, že je sebemenší šance, že Thor: Love and Thunder bude vyprávět dvě zcela separátní dějové linky, kdy v jedné budeme sledovat Thorova dobrodružství ve vesmíru ve společnosti Strážců, zatímco na Zemi se ve společnosti Valkyrie (Tessa Thompson) chopí Thorova kladiva Jane Foster (Natalie Portman)? Nedávno jsme se dozvěděli, že se scénář Strážců Galaxie 3 může ještě upravovat, nicméně to samozřejmě nemusí vůbec souviset s tím, že by hrdinové před svým "závěrečným" filmem měli zažít ještě nějaké další dobrodružství.

Schválně dejte vědět v komentářích, v jakou variantu doufáte, popřípadě zda si myslíte, že je vůbec nějaká šance, že by se Strážci Galaxie ukázali ještě před svým třetím filmem.

Galerie: 5

Strážci Galaxie: Potkáme je ještě před jejich třetím samostatným filmem? | Fandíme filmu Strážci Galaxie: Potkáme je ještě před jejich třetím samostatným filmem? | Fandíme filmu Strážci Galaxie: Potkáme je ještě před jejich třetím samostatným filmem? | Fandíme filmu Strážci Galaxie: Potkáme je ještě před jejich třetím samostatným filmem? | Fandíme filmu Strážci Galaxie: Potkáme je ještě před jejich třetím samostatným filmem? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest