Onward: Tom Holland a Chris Pratt představili na D23 pixarovku z "fantasy maloměsta"

Onward: Tom Holland a Chris Pratt představili na D23 pixarovku z "fantasy maloměsta" | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Přinášíme popis nové osmiminutové ukázky, plakát a fotografie. Máme očekávat Pixar ve vrcholné formě. 

Toy Story 4 je za námi a fanoušci Pixaru mohou vyhlížet jejich další animovaný film – Onward. „Předměstská“ fantasy, se odehrává ve světě, kde žijí elfové, trollové, víly a jednorožci, ale jinak vlastně připomíná okraj Los Angeles. Zvlášť po tom, co se magie z kouzelného světa vytratila. Tvůrci snímek přivezli na D23 expo a pouštěli rovnou 8 minut dlouhou ukázku. 

Osmiminutová ukázka pochází ze začátku filmu. Bratři Ian a Barley (Tom Holland a Chris Pratt) a jejich matka Laurel Lightfoot (Julia Louis-Dreyfus) berou záhadný balíček z podkroví, který pochází od jejich zesnulého otce. Na balíčku je napsáno: „Svět našel jednodušší cestu, magie se vytrácí. Doufám, že máte magii v sobě.

V balíčku naleznou kouzelný předmět Fénixův drahokam a instrukce ke kouzlu, který přivede jejich otce na 24 hodin do světa živých. Barley zkouší kouzlo celou noc, ale marně. Při východu slunce se pokusí kouzlo vyvolat Ian a Fénixův drahokam se probudí. Ian přivádí otce k životu, ovšem Barley vtrhne do místnosti a kouzlo se přeruší. Bratrům se podařilo přivést zpátky jen otcovi nohy. „Určitě si pamatuji, že měl otec i horní část těla,“ vtipkuje Barley.

Podle diváků byla ukázka správně „pixarovská“. Vtipná i srdceryvná zároveň. Ian nikdy nepoznal svého otce a vidět ho se slzami v očích interagovat s otcovo nohama je prý mnohonásobně emotivnější, než to zní. Ian a Braley se vydávají hledat další Fénixův kámen. Ukázka končí slovy: „Jdeme na výpravu.“

Další roli namluvila Octavia Spencer. Režíruje Dan Scanlon (Univerzita pro příšerky). Na scénáři spolu s ním pracoval C.S. Anderson, který se podílel například na zmiňované Zootopii. Premiéra je naplánovaná na 6. 3. 2020.

Onward zatím vypadá jako Pixar, který máme všichni rádi. Nápaditý, vtipný i emotivní. Nový plakát a nové fotografie naleznete v galerii.

Zdroj: Collider

Galerie: 4

Onward: Tom Holland a Chris Pratt představili na D23 pixarovku z "fantasy maloměsta" | Fandíme filmu Onward: Tom Holland a Chris Pratt představili na D23 pixarovku z "fantasy maloměsta" | Fandíme filmu Onward: Tom Holland a Chris Pratt představili na D23 pixarovku z "fantasy maloměsta" | Fandíme filmu Onward: Tom Holland a Chris Pratt představili na D23 pixarovku z "fantasy maloměsta" | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest