Suicide Squad 2: Dcera Idrise Elby obsazena. Vrátí se Batman?

Suicide Squad 2: Dcera Idrise Elby obsazena. Vrátí se Batman? | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Ztvární ji herečka z filmu V pasti času. Na batmanovskou otázku odpověděl sám režisér.

Už delší dobu se ví, že se ve filmu The Suicide Squad objeví britský sympaťák Idris Elba. Původně měl nahradit Willa Smithe v roli Deadshota, ale nakonec bylo rozhodnuto, že ztvární jinou postavu, což umožní případný Smithův návrat. 

Zatím stále není jasné, koho si Elba zahraje, nicméně se ví, že jeho postava bude mít dceru a tu by podle dostupných zdrojů měla ztvárnit mladá herečka Storm Reid, která se objevila například v ne úplně úspěšné fantasy podívané V pasti času a je k vidění v odvážném seriálu Euforie na HBO.

Jak bylo řečeno, neví se, koho dostane Idris na starost, ale samozřejmě kolují různé spekulace, kdy asi nejčastěji padá jmého Bronze Tiger, což je v komiksech jeden z původních členů týmu Task Force X (alias Suicide Squad). Ovšem v týmu se vystřídalo větší množství postav, takže Idris může ztvárnit úplně někoho jiného.

Jasná je ale jedna věc, scenárista a režisér James Gunn chce nabídnout netradiční skupinku antihrdinů a záporáků, takže kromě starých známých jako jsou Harley Quinn, Rick Flag, Captain Boomerang nebo Amanda Waller uvidíme i poněkud svérázné postavy a to King Sharka, Peacemakera, Polka-Dot Mana nebo Ratcatchera (na rozdíl od komiksu půjde o ženu). Blíže jsme postavy představili ve starším článku.

Poud jde o zatáčet natáčení, tak ten je na spadnutí, je naplánován na září tohoto roku a probíhat bude v Atlantě. Dá se tak čekat, že Idrisova role bude brzy odhalena. 

A jen pro zajímavost, před pár dny oslavil James Gunn narozeniny a samozřejmě nechyběl stylový dort právě s King Sharkem.

A když už je řeč o režiséru Gunnovi, s tím se pojí ještě jedna zprávička. Fanoušci se jej zeptali, zda v Suicide Squad 2 uvidíme Batmana. Gunn jim na to vtipně odpověděl, že na Batmana se můžou těšit v The Batmanovi, zatímco v Suicide Squad 2 se můžou těšit primárně na...Suicide Squad. Připomínáme, že v prvním filmu hrál Batman roli ve flashbacích s Jokerem a Harley Quinn, tentokrát to tak zjevně nebude.

Režíruje a scénář napsal James Gunn, datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 5. 8. 2021. V hlavních rolích by měli vystupovat Margot Robbie, Viola Davis, Jai Courtney, Idris Elba, John Cena a David Dastmalchian.

Zdroj: TheWrap

Galerie: 8

Suicide Squad 2: Dcera Idrise Elby obsazena. Vrátí se Batman? | Fandíme filmu Suicide Squad 2: Dcera Idrise Elby obsazena. Vrátí se Batman? | Fandíme filmu Suicide Squad 2: Dcera Idrise Elby obsazena. Vrátí se Batman? | Fandíme filmu Suicide Squad 2: Dcera Idrise Elby obsazena. Vrátí se Batman? | Fandíme filmu Suicide Squad 2: Dcera Idrise Elby obsazena. Vrátí se Batman? | Fandíme filmu Suicide Squad 2: Dcera Idrise Elby obsazena. Vrátí se Batman? | Fandíme filmu Suicide Squad 2: Dcera Idrise Elby obsazena. Vrátí se Batman? | Fandíme filmu Suicide Squad 2: Dcera Idrise Elby obsazena. Vrátí se Batman? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest