The Suicide Squad nabral posilu v Ant-Manovi

The Suicide Squad nabral posilu v Ant-Manovi | Fandíme filmu
James Gunn našel představitele dalšího záporáka, co musí páchat dobro.

Jak již víme, druhý díl Sebevražedného oddílu napíše i zrežíruje machr na komiksovky James Gunn. A i přesto, že je premiéra ještě daleko, projekt podobného formátu si žádá velký čas na přípravu. Gunn tak na nic nečeká a postupně dává dohromady novou (i starou) partu herců. Čerstvě obsadil Davida Dastmalchiana do role Polka-Dot Mana, puntíkového záporáka, který je v týmu Task Force X nucený páchat dobro.

Tahle castingová novinka je celkem zajímavá, protože herec se už v DC světě několikrát objevil. Zahrál si v seriálovém Flashovi, v Gothamu a objevil se i v Temném rytíři. Posledně jsme se s ním mohli setkat ve filmu Ant-Man a Wasp, kde si střihnul roli jednoho z parťáku a kamarádů hlavního hrdiny.

David Dastmalchian by si měl v novém Sebevražedném oddíle zahraje záporáka, který v komiksech vystupuje jako Polka-Dot Man. Ten v komiksech zatápěl hlavně Batmanovi a Robinovi a používal při tom puntíkovaný kostým, který v sobě skrýval různorodé zbraně, třeba cirkulárku a další vybavení.

Kromě Polka-Dot Mana by nám měl druhý díl představit i záporáka Ratcatchera, který ovládá myši nebo Peacemakera, který miluje mír tak moc, že je pro něj ochoten zabíjet. V neposlední řadě se ve filmu objeví i King Shark, humanoidní žralok. Druhý díl vypadá opravdu šíleně, což je přesně něco, s čím umí James Gunn pracovat.

A kde Gunn bere nápady? Nedávno naznačil, že pro chystaný Sebevražedný oddíl 2 si vzal inspiraci z komiksů od Johna Ostrandera, který přišel s moderním pojetím komiksových sešitů v 80letech.

Režíruje a scénář napsal James Gunn, datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 5. 8. 2021. V hlavních rolích by měli vystupovat Margot Robbie, Viola Davis, Jai Courtney, Idris Elba, John Cena a David Dastmalchian.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest