Novinka Christophera Nolana: Natáčení začalo, známe název a kompletní obsazení

Novinka Christophera Nolana: Natáčení začalo, známe název a kompletní obsazení | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
Také už víme, do jakého žánru se Nolan ponoří tentokrát, po válečném Dunkerku a sci-fi Interstellar.

Tajuplný film Christophera Nolana se začal natáčet. Spolu s tím se dozvídáme, že se snímek jmenuje Tenet a jedná se o akční velkofilm ze světa mezinárodní špionáže. Nolan si tak defacto splní sen a konečně si natočí vytouženou bondovku. Natáčet se bude v sedmi různých zemích, na kamery IMAX a 70mm formát. Doplněno bylo také obsazení. Již dříve se k produkci připojili John David Washington, Robert Pattinson a Elizabeth Debicki. Nově ansámbl rozšiřují Michael Caine, Kenneth Branagh, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson and Clémence Poésy. Caine je Nolanovou stálicí, hrál ve většině jeho filmů. Branagh vystupoval v Dunkerku. Kapadia je indická herečka bez mezinárodní proslulosti, Aarona známe z Kick-Asse či Avengerů a Poésy je nejvíc známá asi potterovskou rolí Fleur Delacour.

Scénář napsal sám Nolan, produkuje on spolu s manželkou Emmou Thomas. Za kameru se postaví Hoyte van Hoytema (Dunkerk, Interstellar), stříhá Jennifer Lame (Děsivé dědictví, Místo u moře), za výpravu zodpovídá Nathan Crowley (Dunkerk, Interstellar), za kostýmy Jeffrey Kurland (Dunkerk, Inception), za triky Andrew Jackson (Dunkerk, Šílený Max: Zběsilá cesta) a za hudbu Ludwig Göransson, čerstvě oceněný Oscarem za Black Panthera. Datum české premiéry je stanoveno na 16. 7. 2020.

Galerie: 5

Novinka Christophera Nolana: Natáčení začalo, známe název a kompletní obsazení | Fandíme filmu Novinka Christophera Nolana: Natáčení začalo, známe název a kompletní obsazení | Fandíme filmu Novinka Christophera Nolana: Natáčení začalo, známe název a kompletní obsazení | Fandíme filmu Novinka Christophera Nolana: Natáčení začalo, známe název a kompletní obsazení | Fandíme filmu Novinka Christophera Nolana: Natáčení začalo, známe název a kompletní obsazení | Fandíme filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest