Black Panther 2: Další postava z předchozích filmů se vrací. A kdy se bude točit?

Black Panther 2: Další postava z předchozích filmů se vrací. A kdy se bude točit? | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Kdy bychom se dalšího Black Panthera mohli dočkat?

Martin Freeman propaguje snímek Ode to Joy a novináře přitom zajímá, jak to bude s jeho budoucností u Marvelu. Na to herec odvětil, že pokud je mu známo, tak se jako agent CIA Everett Ross vrátí. Pokud ví, tak by se měl znovu vrátit v Black Pantherovi 2. Kdy to přesně bude? V jednom rozhovoru herec řekl, že neví, v tomu druhém byl daleko sdílnější. Když se naposledy zástupců studia ptal, tak mu prý řekli, že by se nemělo točit příští rok, ale až v roce 2021. Pokud by tomu tak skutečně bylo, tak bychom z toho mohli odhadovat, že snímek uvidíme v roce 2022. To je zároveň rok, kdy tipujeme, že uvidíme také Strážce Galaxie 3 a Captain Marvel 2 – pro Marvel by tehdy mohlo jít o zatraceně nabitý rok.

O filmu zatím oficiálně víme jen tolik, že má být součástí 5. fáze Marvel Cinematic Universe, a že jej opět zrežíruje Ryan Coogler, který také píše scénář. V hlavní roli se vrací Chadwick Boseman a návrat potvrdila už také Danai Gurira, která v sérii představuje válečnici Okoye.

Zdroje: Uproxx, Collider

Galerie: 5

Black Panther 2: Další postava z předchozích filmů se vrací. A kdy se bude točit? | Fandíme filmu Black Panther 2: Další postava z předchozích filmů se vrací. A kdy se bude točit? | Fandíme filmu Black Panther 2: Další postava z předchozích filmů se vrací. A kdy se bude točit? | Fandíme filmu Black Panther 2: Další postava z předchozích filmů se vrací. A kdy se bude točit? | Fandíme filmu Black Panther 2: Další postava z předchozích filmů se vrací. A kdy se bude točit? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest