Black Panther 2: Odhalilo nedopatření záporáka?

Black Panther 2: Odhalilo nedopatření záporáka? | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 10 obrázků
Pantherova matka Angela Bassett si pustila pusu na špacír. A její manžel ještě víc.

Velkofilmy jsou zvláštní druh zábavy. Před premiérou se rozebírají do posledního detailu, pak profrčí kiny a za několik týdnů už fandové zapáleně diskutují o příštím očekávaném trháku. U oscarových adeptů je to většinou přesně naopak. Před premiérou se toho o nich obvykle moc neví, ale po uvedení zvládají rozdmýchávat debaty až do dne, kdy Akademie filmového umění a věd své zlaté sošky definitivně rozdá. Black Panther je v tomhle ohledu zvláštní úkaz. Nejen, že to byla očekávaná marvelovka, u které se příznivci pokoušeli před premiérou rozluštit každou nepatrnou nápovědu, ale film se ve Spojených státech stal kulturním fenoménem a dodnes je plnohodnotným účastníkem oscarového klání.

Nicméně, i když se pořád ještě nepřestalo mluvit o prvním filmu, i o tom druhém se tu a tam zprávička objeví. A teď se objevila možná rovnou zpráva s velkým Z. Angela Bassett, která v Black Pantherovi hraje královu matku Ramondu, se s manželem Courtneym B. Vancem zapovídala s novináři. Řeč přišla na to, zda se vrátí všechny postavy. Bassett odpověděla, že by to „předpokládala“. A manžel se najednou přitočil a spustil: „Ano, jen do toho, řekni to! Všichni se vrátí, včetně Michaela B. [Jordana].“

Čtěte také: Šéf Marvelu o Black Pantherovi v rámci oscarového klání

Jak jistě víte, Michael B. Jordan si v prvním filmu zahrál záporáka Erika Killmongera, který s T‘Challou bojoval o nadvládu nad Wakandou, protože toužil její prostředky použít ke světové revoluci. Po závěrečném souboji jej chtěl T‘Challa ušetřit, avšak Killmonger odmítl život vězně a raději přijal smrt. Courtneyho tvrzení by tak potenciálně šlo vnímat jen jako zábavné provokování v rámci rozhovoru, nicméně přidala se i Angela, která řekla, že jsme technicky vzato nikdy neviděli Killmongerovo tělo zmizet.

Co myslíte? Dělají si z nás manželé dobrý den? Nebo prozradili něco, co prozradit neměli? Killmonger je mnohými označován za jednoho z nejlepších záporáků Marvelu a Michael B. Jordan je žádaný a talentovaný herec, bylo by pochopitelné, pokud by tvůrci a studio chtěli nadále udržet postavu i Michaela ve hře. Pak už je jen otázkou, jak by se postava vrátila? Nechal T‘Challa Killmongera navzdory jeho přáním uzdravit? Anebo se v Avengers: Endgame dočkáme událostí, které přepíší minulost? O svůj pohled na věc se můžete podělit v komentářích.

Dole v galerii si můžete Killmongera připomenout.

Galerie: 11

Black Panther 2: Odhalilo nedopatření záporáka? | Fandíme filmu Black Panther 2: Odhalilo nedopatření záporáka? | Fandíme filmu Black Panther 2: Odhalilo nedopatření záporáka? | Fandíme filmu Black Panther 2: Odhalilo nedopatření záporáka? | Fandíme filmu Black Panther 2: Odhalilo nedopatření záporáka? | Fandíme filmu Black Panther 2: Odhalilo nedopatření záporáka? | Fandíme filmu Black Panther 2: Odhalilo nedopatření záporáka? | Fandíme filmu Black Panther 2: Odhalilo nedopatření záporáka? | Fandíme filmu Black Panther 2: Odhalilo nedopatření záporáka? | Fandíme filmu Black Panther 2: Odhalilo nedopatření záporáka? | Fandíme filmu Black Panther 2: Odhalilo nedopatření záporáka? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest