Loki: Minisérie má přímo vést k Thorovi: Love and Thunder

Loki: Minisérie má přímo vést k Thorovi: Love and Thunder | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 5 obrázků
Hlavní "hrdina" bude nejdříve cestovat v čase a poté se zřejmě zapojí do dění ve čtvrtém filmu Thor.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Jak se k němu Loki dostane a jak je možné, že s ním bude moci manipulovat, protože Loki z roku 2012 ho rozhodně není hoden? To jsou zatím otázky, na které nejsou odpovědi, ale snad se je v blízké budoucnosti dozvíme. Ostatně, natáčení seriálu by mělo začít už na začátku příštího roku, takže se určitě budou postupně objevovat nové informace. Premiéra je pak naplánována na jaro 2021.

O šestidílné minisérii krátce pohovořil také sám představitel hlavní role Tom Hiddleston. Ten prozradil, že původně si myslel, že Thor: Temný svět je konec jeho komiksové kariéry. Pak to měla být Infinity War. Pak přišlo cameo v Endgame. Teprve šest týdnů před premiérou Infinity War se domluvilo natáčení minisérie s Lokim. Hiddleston je úzce zapojený do příprav a prozradil, že seriál rozhodně bude humorný, ale zároveň máme počítat s tím, že na nás opravdu čeká prohnilý Loki, na kterého vykoupení teprve čeká.

I když Tom postavu bude při premiéře seriálu hrát už 11 let a má pocit, že ji dobře zná (stejně jako diváci), pravda je, že v minisérii populárního antihrdinu bude hrát víc než ve všech předchozích filmech dohromady a čekají na něj zcela nové výzvy, které postavu zcela novým způsobem pozmění. Loki je inteligentní a lstivý kouzelník, ale čekají na něj mocnější nepřátelé, než s jakými se kdy střetl. Celé interview si můžete pustit zde a v galerii najdete fanouškovský plakát, který ukazuje, jak by to vypadalo, kdyby se Thor spojil se Strážci Galaxie.

Loki je minisérie o tom, co dělal Thorův bratr poté, co v Avengers: Endgame unikl s Tesseractem z New Yorku. V hlavní roli se vrací Tom Hiddleston, showrunnerem je Michael Waldron, minisérie bude uvedena začátkem roku 2021.

Zdroj: FandomWire

« Předchozí kapitola

Galerie: 6

Loki: Minisérie má přímo vést k Thorovi: Love and Thunder | Fandíme filmu Loki: Minisérie má přímo vést k Thorovi: Love and Thunder | Fandíme filmu Loki: Minisérie má přímo vést k Thorovi: Love and Thunder | Fandíme filmu Loki: Minisérie má přímo vést k Thorovi: Love and Thunder | Fandíme filmu Loki: Minisérie má přímo vést k Thorovi: Love and Thunder | Fandíme filmu Loki: Minisérie má přímo vést k Thorovi: Love and Thunder | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest