Loki: Minisérie má přímo vést k Thorovi: Love and Thunder

Loki: Minisérie má přímo vést k Thorovi: Love and Thunder | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 5 obrázků
Hlavní "hrdina" bude nejdříve cestovat v čase a poté se zřejmě zapojí do dění ve čtvrtém filmu Thor.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Jednou z potvrzených marvelovských minisérii, které uvidíme na streamovací službě Disney+ bude také seriál Loki

O tom zatím víme, že bude sledovat osudy Lokiho z roku 2012, který ukradl Tesseract a unikl, což vytvořilo novou "odnož" časové linie. Ve svém seriálu pak má dle neoficiálních informací Loki cestovat v čase s ovliňovat chod lidských dějin. 

To tvůrcům nabízí v podstatě neomezené možnosti, kterým směrem se s příběhem vydat. Plus je tu ta skutečnost, že tato verze Lokiho ještě není antihrdinou, ale záporákem, což dovoluje scenáristům si trochu zařádit. 

Pokud to tedy filmaři chytnou za správný konec, máme se na co těšit. A kromě toho se zdá, že série na Disney+ bude úzce provázána s filmy. Ostatně, už nějakou dobu víme, že minisérie WandaVision bude propojena s filmem Doctor Strange in the Multiverse of Madness, a teď se proslýchá, že seriál Loki by měl být nepřekvapivě napojen na film Thor: Love and Thunder.

Jak? Podle zdrojů serveru FandomWire použije Loki Tesseract k tomu, aby se vrátil do hlavní dějové linie marvelovského filmového universa a navíc s sebou přinese Mjolnir, který se dostane do rukou Jane Foster. 

Už nějakou dobu víme, že Jane Foster v podání Natalie Portman se po absenci v Thor: Ragnarok do série vrátí a to s velkou parádou, protože by se měla (po vzoru komiksu) stát novým Thorem. Tím pádem bude potřebovat Mjolnir a mělo by jít o verzi legendárního kladiva, kterou přinese Loki ze svých cest po multivesmíru. 

Další kapitola »

Galerie: 6

Loki: Minisérie má přímo vést k Thorovi: Love and Thunder | Fandíme filmu Loki: Minisérie má přímo vést k Thorovi: Love and Thunder | Fandíme filmu Loki: Minisérie má přímo vést k Thorovi: Love and Thunder | Fandíme filmu Loki: Minisérie má přímo vést k Thorovi: Love and Thunder | Fandíme filmu Loki: Minisérie má přímo vést k Thorovi: Love and Thunder | Fandíme filmu Loki: Minisérie má přímo vést k Thorovi: Love and Thunder | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest