Který Avenger by podle šéfa Marvelu dokázal Thanose přemoci sám?

Který Avenger by podle šéfa Marvelu dokázal Thanose přemoci sám? | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Odpověď vlastně není moc překvapivá.

Hrdinský ansámbl v MCU od roku 2008 ušel slušnou cestu. Za jedenáct let se na plátnech ukázaly desítky hrdinů, od „obyčejných” superšpionů až po bohy. I mezi tou hromadou supersilných jedinců jich však pár se svou mocí pořád docela hodně vyčnívá. Šéf Marvel Studios Kevin Feige se o jednom z nich nedávno rozpovídal. Konkrétně prozradil, který z hrdinů by se mohl samotný postavit jednomu z nejsilnějších marveláckých záporáků -  Thanosovi (Josh Brolin).

Tou osobou není nikdo jiný než Wanda Maximoff, alias Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), poprvé představená v Avengers: Age of Ultron. S Thanosem jsme ji viděli bojovat už dvakrát, konkrétně ve třetích a čtvrtých Avengers, kde dala Šílenému titánovi pořádně zabrat. A Kevin Feige je dokonce přesvědčený, že kdyby vesmírný nájezdník nepovolal na pomoc svoje vojsko, tak by zvítězila!

A i když se vám může Scarlet Witch zdát už v tuto chvíli až příliš silná, jen si počkejte, co ji ještě s velkou pravděpodobností čeká. Marvel s jejím příběhem totiž rozhodně nekončí, ba naopak. Na jaře dostane vlastní minisérii s názvem WandaVision, důležitou úlohu by pak měla sehrát i ve druhém Doctoru Strangeovi. Jak v minisérii, tak i ve filmu pak určitě můžeme počítat s nárůstem její síly. Pokud by vás zajímalo, kam až by mohla její moc zajít, podívejte se například na komiksovou linku House of M. Tam psychicky nestabilní Scarlet Witch dokázala vytvořit zcela novou realitu. Její síla má tedy ještě obrovský potenciál.

Chtěli byste adaptaci House of M vidět také v MCU? A kdo jiný by podle vás dokázal přemoct Thanose v boji jeden na jednoho? Napište nám do komentářů. Pod článkem se ještě můžete podívat na souboj Wandy s Thanosem z Avengers: Endgame.

Zdroj: ComicBook

Avengers: Endgame

03.05.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 5

Který Avenger by podle šéfa Marvelu dokázal Thanose přemoci sám? | Fandíme filmu Který Avenger by podle šéfa Marvelu dokázal Thanose přemoci sám? | Fandíme filmu Který Avenger by podle šéfa Marvelu dokázal Thanose přemoci sám? | Fandíme filmu Který Avenger by podle šéfa Marvelu dokázal Thanose přemoci sám? | Fandíme filmu Který Avenger by podle šéfa Marvelu dokázal Thanose přemoci sám? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest