Taron Egerton jako nový Wolverine? Herec fanoušky brzdí

Taron Egerton jako nový Wolverine? Herec fanoušky brzdí | Fandíme filmu
Herec mírní spekulace o jeho obsazení do role legendárního mutanta.

Hugh Jackman se s rolí Wolverina rozloučil filmem Logan: Wolverine. A bylo to vynikající sbohem. Přestože se v minulosti proslýchalo, že by se herec mohl vrátit, pokud by se objevil ve filmu s Avengers (což je po sloučení Foxu s Disneym možné), tak tomu nic nenasvědčuje a je více méně jasné, že Marvel dříve nebo později postavu Wolverina "oživí" s novým představitelem. 

Kandidátů je samozřejmě slušné množství, ale v poslední době se začalo hodně spekulovat o tom, že by se jako Wolverine mohl představit sympatický Taron Egerton, který na to rozhodně předpoklady má. Není úplně vysoký, je fyzicky zdatný a má s komiksovými rolemi zkušenosti (proslavil se díky sérii Kingsman).

Samozřejmě se ozývá nemalý počet lidí, kteří tvrdí, že Wolverine je jen jeden a to Hugh, nicméně Tarona si umí jako Wolverina spousta diváků představit. Pokud jde o samotného herce, tak ten by se rozhodně stal rád součástí marvelovského filmového universa, jenže se nezdá, že by měl zájem zrovna o roli Wolverina. Taron prozradil, že jde jen o nepotvrzenou spekulaci a naznačil, že jsou tu určitě lepší kandidáti. Zároveň jedním dechem dodal, že by se k Marvelu velmi rád přidal. To zopakoval i v nedávném rozhovoru pro Variety:

"Miluji Marvel. Miluji jeho filmy. A jsem rád, když mám důvod se dostat do formy. Rád bych toho byl součástí, ale zda je [role Wolverina] reálná, to nevím."

Pokud by roli někdy skutečně dostal, nejspíš by neměl problém získat ani posvěcení přímo od Hugha Jackmana, protože jsou přátelé od dob natáčení filmu Orel Eddie. Kromě toho má mladý herec podporu také ze strany výrazného komiksového tvůrce, který má na kontě řadu marvelovských sérií, ale také předlohu pro filmy Kingsman. Řeč je o Marku Millarovi, který na Twitteru sdílel svůj příspěvek z roku 2002, který naznačuje, že se Robert Downey Jr. stane součástí marvelovského universa a příspěvek doplnil o trošku sebevědomý text:

"Z roku 2002. Vždy si pamatujte, že se nepletu. PS: Taron Egerton bude novým Wolverinem :)"

Uvidíme, zda opravdu platí, že je Mark neomylný. Úvodní obrázek je fanouškovský artwork.

Zdroje: Variety, CMB, BossLogic (úvodní obrázek)

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest